Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şeniz'le Ceren Nedim'i Tuzağa Düşürüyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şeniz’le Ceren Nedim’i Tuzağa Düşürüyor!

Kanal D ekranlarının iddialı dizilerinden Zalim İstanbul 23. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ceren, bebeğini kaybettikten sonra elinde bir kozu kalmıyor. Ceren’in babaannesi, onun elindeki Cemre ile Cenk’in sahte evliliklerini ispat edeceği görüntüleri alıp saklıyor. Nedim, kendisinden saklanan o görüntüleri, Hasibe sayesinde ele geçiyor. Cemre’nin kendisi için Cenk’le sahte evlilik yaptığını öğrenen Nedim, onun karşısına geçip ona anladığını gözleriyle söylüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Şeniz’le Ceren Nedim’i tuzağa düşürüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Şeniz’le Ceren Nedim’i Tuzağa Düşürüyor!

Zalim İstanbul 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nedim, öğrendiği gerçekle Ceren’i odasından kovuyor. Cemre’de, Cenk’ten boşanmak istediğini söylüyor. Ama Cenk, onun Nedim ile bakışmalarını gördükten sonra boşanmayı kabul etmiyor. Şeniz, şirketten tüm hakkını isteyen Nedim’in birde üstelik kaza gününü hatırladığını doktorundan öğreniyor. Ceren’in Şeniz’le iş birliği yapmaktan başka çaresi kalmıyor ve onun verdiği ilaçla Nedim’i uyutup onunla birlikte olmaya hazırlanıyor.

İşte Zalim İstanbul 24. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/B0arwc3jmtI

ZALİM İSTANBUL 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tüm aile ve başta Seher, Ceren’in görüntülerini izledikten sonra onun Nedim’den bir an evvel boşanmasını istiyor. Seher, Ceren’e gidip Nedim’den boşanmasını ve birlikte köylerine döneceklerini söylüyor. Ceren ise annesinden, kocasıyla arasına girmemesini istiyor. Onun aklında Nedim’e, Cemre ile Cenk’in sahte evlilik yaptıklarını söylemek geçiyor ancak babaannesi ona, bunu yaparsa kocasının Cemre’ye koşacağını söyleyip elindeki kaydı alıp yatağının altına saklıyor.

Nedim, şirketteki odasını hazırlatıp sekreterden amcasını arayıp onu toplantıya beklediğini söylemesini istiyor. Sekreter Agah’ı aradığı sırada Nedim’de Şeniz’i arayıp harekete geçtiğini söylüyor. Agah, Nedim’in odasına gidip konuşurken Cenk gelip odayı basıyor. Nedim yokken şirketin önünden bile geçmeyen Cenk, şirkette oda hazırlatıyor.

Nedim, kendisinden saklanan videoyu bulması için Hasibe’den rica ediyor. Hasibe, videoyu ele geçiriyor ve Nedim’e götürüyor. Nedim, görüntüleri izledikten sonra Cemre’nin kendisine yakın olmak için Cenk’le bir anlaşma yapıp sahte evlilik yaptığını öğreniyor. Bahçede ikili karşı karşıya geliyor ve Nedim, o hasta zamanlarında olduğunu gibi Cemre’nin gözlerine bakarak anladığını anlatan hareketi yapıyor.

Zalim İstanbul 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim Şirketin Başına Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler