Ana SayfaDizilerYasak Elma 62. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız İle Zehra Kumarhanede Basılıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 62. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız İle Zehra Kumarhanede Basılıyor!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizisi Yasak Elma 61. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şahika Ender’in, gözünü korkutmak için Yiğit’i kaçırtıyor. Ender, Kaya’ya Şahika tarafından tehdit edildiğini anlatıyor. Nadir’in geçmişte çekilmiş ve tehdit edildiği fotoğrafı Halit’in eline geçiyor. Halit, o fotoğraf karşılığında kendisinden aldığı hisseleri geri istiyor. Ama Yıldız’ın Nadir’le görüşüp fotoğrafı ona vermesi işleri karıştıracak gibi görünüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yıldız ile Zehra kumarhanede basılıyor ve nezarethaneye düşüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yıldız İle Zehra Kumarhanede Basılıyor!

Yasak Elma 62. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız, dernek başkanı olarak davete gidiyor. Ancak oranın kumarhane olduğunu gidince anlıyor. Zehra ile Yıldız, kumarhane baskınında tutuklanıp gözaltına alınıyor. Bundan haberi olan Halit deliriyor. Yıldız ile Zehra’ya bu tuzağı Şahika mı yoksa Nadir mı kurdu?

İşte Yasak Elma 62. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/pYFcdnHKy4U

YASAK ELMA 61. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Polisler Kaya’nın evine gelip Yiğit’i tutuklanıp götürüyor. Ender, Şahika’nın Yiğit’i ihbar ettiğini düşünüyor ve Kaya’yla birlikte emniyete gidiyor. Orada Yiğit’i alıp götürenlerin polis olmadığı anlaşılıyor. Şahika Ender’e bunun bir uyarı olduğunu mesaj atıyor. Ender, Kaya’ya her şeyi anlatıyor. Ama bu anlattıklarını Şahika’nın anlamamasını istiyor. Kaya, her yerde Şahika’nın sakladığı Yiğit’in videosunu arıyor.

Ender’le Yıldız, Yiğit’i kullanarak Şahika’yı tuzağa düşürmeye çalışıyor. Ancak Nadir’in oraya gelmemesi işleri karıştırıyor. Zehra ise Halitcan’ı parka götürüyor ama orada konuşmaya dalınca başkasının arabasını alıp eve getiriyor. Eve geldiğinde Halitcan yerine başka bir bebek görünce o an ölmek istiyor. Ama Aysel, onu sakinleştirip parka götürüyor ve Halitcan’ı buluyor. İkili bu olayı Yıldız duymadan hallediyor.

Yıldız’la Zehra, internetten alışveriş yapıyorlar. Bu alışverişte Halit’in kredi kartının numaraları kopyalanıyor ve öfkeyle eve gelip onlara kredi kartı kullanmayı yasaklıyor. Halit Nadir’in, yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafını ele geçiriyor. Nadir’e o fotoğrafı gösterip kendisinden aldığı hisseleri geri vermesini istiyor. Nadir, Yıldız’ı arayıp Halit’te olan fotoğrafını kendisine getirmezse çocuğunun babasız kalacağını söylüyor. Yıldız, ne yapıp ne edip o fotoğrafı Halit’den alıp Nadir’e götürüyor. Ancak bir kopyasını almayı da ihmal etmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler