Ana SayfaDizilerYasak Elma 61. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Halit Can'ı Kaybedince Fırçayı...

İlgili Postlar

Yasak Elma 61. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Halit Can’ı Kaybedince Fırçayı Yiyor!

Fox Tv ekranlarının kahkahası ve entrikası en bol dizisi Yasak Elma 61. yeni bölümüyle 16 Aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ender Kaya’ya, Şahika’nın elinde Yiğit’in kendisini ittiği görüntülerin olduğunu söylüyor. Halit ise Leyla’dan, Nadir’in açıklarını bulmasını istiyor. Yıldız, Nadir’in niyetini anlamak için onunla görüşmek istiyor. Nadir’in açığını bulan Halit, ona 24 saat mühlet verip kendisinden aldığı hisseleri geri istiyor. Dizinin yeni fragmanında; Zehra Halit Can’ı kaybedince babasından fırçayı yiyor. Tabi Yıldız’da nasibini alıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Zehra Halit Can’ı Kaybedince Fırçayı Yiyor!

Yasak Elma 61. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız, dışarı çıkarken Halit Can’a bakması için Zehra’dan yardım istiyor. Zehra, kardeşini dolaştırmaya çıktığında fotoğraf çekinirken bebek arabaları karışıyor. Eve geldiğinde Halit Can yerine başka bebek gören Zehra, ne yapacağını bilemiyor. Ender’le Yıldız, Şahika’nın açığını bulmak için onu takibe çıkıyor. Zehra ile Yıldız, Halit’den yine fırça yiyor.

İşte Yasak Elma 61. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 60. BÖLÜM ÖZETİ!

Ender, Şahika’nın teklifini kabul etmek zorunda kalır. Yıldız, vakıf başkanı olur. Açılışta Halit, konuşma yapmayı kabul eder. Şahika, Halit’le gittiği iş seyahatinde helikopterin bozulmasını sağlayıp onun açılışa katılamamasını sağler. Yıldız, Halit’i beklerken Nadir açılışa üzerinde yıldız olan kravatıyla gelir. İkilinin fotoğrafları magazinde yayınlanır.

Bunu gören Halit, yine kendisine ulaşmadığı için Yıldız’a kızar. Şirketin toplantısında Halit’den sonra söz alan Nadir, ona Yıldız’a benzeyen resmi hediye eder. Halit iyice çıldırır. Emir’in Yıldız’la buluşmasını sağlayan Caner, yemek sırasında onu dışarıya çağırınca Nadir gelip Yıldız’ın masasına oturur. O sırada fotoğrafları çekilir ve o fotoğrafları Şahika Halit’e gösterir. Halit, oraya gidip Yıldız’ı kolundan tuttuğu gibi dışarı çıkarır. Nadir’i de karısından uzak durması için bir kez daha uyarır.

O sırada Ender, Leyla’yı odasına çağırıp kocasından gözlerini ayırmadığını ondan uzak durmasını söyleyip onu aşağılar. Halit, şirkete döndüğünde Leyla, ağlayarak odasına girer. Onu teselli etmek için Halit, Leyla’yla birlikte şirketten dışarı çıkar. Şahika, onların arkasından bakıp Ender’le el sıkışır. Ender, Şahika’nın yanından ayrıldıktan sonra birlikte hareket ettiği gizli işbirlikçisi Yıldız’ı arar.

Yasak Elma 61. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender’le Yıldız Güçlerini Birleştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler