Ana SayfaDizilerYasak Elma 61. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender'le Yıldız Güçlerini Birleştiriyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 61. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender’le Yıldız Güçlerini Birleştiriyor!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen entrikası bol dizisi Yasak Elma 60. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ender, oğluyla tehdit edildiği için Şahika’nın teklifini kabul ediyor. Önce, Yıldız’la Nadir’i aynı masada yemek yerken Halit’in görmesini sağlıyor. Daha sonra Leyla ile Halit’in yakınlaşmasını sağlıyor. Şahika, zafer kazandığını zannederken, Ender’in işbirlikçisinin Yıldız olduğu ortaya çıkıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ender’le Yıldız güçlerini birleştiriyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ender’le Yıldız Güçlerini Birleştiriyor!

Yasak Elma 61. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ender Kaya’ya, Şahika’nın elinde Yiğit’in kendisini ittiği görüntülerin olduğunu söylüyor. Halit ise Leyla’yı Nadir’in açıkları bulması için kullanıyor. Yıldız, Nadir’in niyetini öğrenmek için onunla görüşmek istiyor. Şahika’nın elindeki görüntüleri alabilmek için Yiğit’de annesiyle iş birliği yapıyor. Nadir’in açığını yakalayan Halit, ona 24 saat mühlet verip kendisinden aldığı hisseleri geri istiyor. O da onu ölümle tehdit ediyor.

İşte Yasak Elma 61. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 60. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ender, Şahika’nın teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. Yıldız, vakıf başkanı oluyor. Açılışta Halit, konuşma yapmayı kabul ediyor. Şahika, Halit’le gittiği iş seyahatinde helikopterin bozulmasını sağlayıp onun açılışa katılamamasını sağlıyor. Yıldız, Halit’i beklerken Nadir açılışa üzerinde yıldız olan kravatıyla geliyor. İkilinin fotoğrafları magazinde yayınlanıyor.

Bunu gören Halit, yine kendisine ulaşmadığı için Yıldız’a kızıyor. Şirketin toplantısında Halit’den sonra söz alan Nadir, ona Yıldız’a benzeyen resmi hediye ediyor. Halit iyice çıldırıyor. Emir’in Yıldız’la buluşmasını sağlayan Caner, yemek sırasında onu dışarıya çağırınca Nadir gelip Yıldız’ın masasına oturuyor. O sırada fotoğrafları çekiliyor ve o fotoğrafları Şahika Halit’e gösteriyor. Halit, oraya gidip Yıldız’ı kolundan tuttuğu gibi dışarı çıkarıyor ve Nadir’i karısından uzak durması için bir kez daha uyarıyor.

O sırada Yıldız, Leyla’yı odasına çağırıp kocasından gözlerini ayırmadığını ondan uzak durmasını söyleyip onu aşağılıyor. Halit, şirkete döndüğünde Leyla, ağlayarak odasına giriyor. Onu teselli etmek için Leyla’yla birlikte şirketten dışarı çıkıyor. Şahika, onların arkasından bakıp Ender’le el sıkışıyor. Ender, Şahika’nın yanından ayrıldıktan sonra birlikte hareket ettiği gizli işbirlikçisi Yıldız’ı arıyor.

Yasak Elma 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Tuzağa Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler