Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! "Torunun Seni Bekliyor Şeniz"!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! “Torunun Seni Bekliyor Şeniz”!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 22. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şeniz aradan çekilip Agah’a, Ceren ile Nedim’i balayına Seher’in gönderdiğini söylüyor. Seher, Agah’ın çok üzerine gidince göstermek istemediği videoyu ona seyrettirmek zorunda kalıyor. Ceren’in kendi ağzından Cenk’e aşık olduğunu duyunca Seher yıkılıyor. Ceren’in bebeği karnında ölüyor. Onu aldırmamak için direnince kendisini zehirleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ceren, kendine gelir gelmez bebeğini kimin öldürdüğünü anlıyor ve ‘Torunun seni bekliyor Şeniz’ diyerek onu boğazlıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

“Torunun Seni Bekliyor Şeniz”!

Zalim İstanbul 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nedim Cenk’e, o DNA testini kendisinin değiştirdiğini itiraf ediyor. Ceren, gözlerini açar açmaz bebeğinin katilinin Şeniz olduğunu anlıyor. Ondan bunun intikamını almak için yanına gidip onu boğazlıyor. Bebek öldükten sonra herkes Ceren’le Cenk’in boşanmalarını bekliyor. Ceren ise bu boşanmayı ablasının bir başka beklediğini düşünüyor. Nedim Şeniz’e, onun ipini Ceren’le paylaşarak değil tek başına çekmeyi hak ettiğini söylüyor.

İşte Zalim İstanbul 23. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/xF19MVpmUvM

ZALİM İSTANBUL 22. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemre, Cenk, Nedim ve Ceren birlikte balayına gidip odalarına yerleşiyorlar. Ceren, Şeniz’in isteği üzerine ablasının evliliklerinin sahte olduğunu ispatlamak üzere elindeki kamerayı yerleştirmek için odalarına çıkıyor. Cemre’ye fark ettirmeden kamerayı vazoya yerleştiriyor. O gece hep beraber eğlenmeye çıkıyorlar. Hatta Cemre, şarkı bile söylüyor.

Cenk, Cemre’nin o şarkıyı Nedim’i düşünerek söylediğinin farkına varıp içkiyi fazla kaçırıyor. Ceren, kameradan onların ayrı yataklarda yattığını ve çakma evlilik yaptıklarını ispatlayan kaydı alıyor. Ancak, karnına aniden ağrılar giren Ceren fenalaşıyor. Apar topar İstanbul’a dönüyorlar. Ceren, bebeğini kaybettiğini bile bile onu aldırmak istemiyor ve kendisini odaya kilitliyor.

Hastaneye kaldırılan Ceren bebeğini kaybediyor ve yoğun bakıma alınıyor. Şeniz, oğluna bunu yaptığını itiraf ediyor. Nedim’e amcasından sonra Şeniz’de başsağlığı diliyor. Nedim, yengesinin kulağına eğilip “Asıl senen başın sağ olsun” diyor. Daha sonra Nedim, Cenk’in kulağına da aynı şeyi söylüyor.

Zalim İstanbul 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceren Elindeki Tek Kozunu Da Kaybediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler