Ana SayfaDizilerHercai 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Reyyan'dan Boşanmak İstiyor!

İlgili Postlar

Hercai 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Reyyan’dan Boşanmak İstiyor!

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Hercai merakla beklenen 25.yeni bölümüyle 13 aralık cuma günü ekranlara gelecek. Elif, Şadoğulları konağına gidip Hazar’ı merdivenlerden kendisinin ittiğini Hazar’ın yalan söylediğini haykırır. Reyyan, Elif’in abisini korumak için yalan söylediğini zannediyor. Miran artık Reyyan’a kendisinin masum olduğunu söylemekten bıkar. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Artık yorulduğunu söyleyen Miran Reyyan’dan boşanmak istiyor.

Cuma Dizileri 2019

Miran Reyyan’dan Boşanmak İstiyor!

Hercai 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda;  Elif, abisinin masum olduğunu kendisinin bilerek isteyerek Hazar beyi merdivenlerden ittiğini söylese de Reyyan Miran’a inanmıyor. Miran, boşanma evrakını Reyyan’ın gözlerinin önünde imzalıyor ve onu terk edip annesinin evine gidiyor. Reyyan, onun peşinden gidip Miran’a evliliklerinin o kağıt parçasından ibaret olmadığını kendisinin asla durmayacağını çünkü Reyyan Aslanbey olduğunu söylüyor.

İşte Hercai 25. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1203685663524016128

HERCAİ 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Reyyan, otobüsten inmek istemez ama Miran onu, otobüsten indirmeyi başarır. Reyyan Miran’ı, annesinin köyüne götürmeyi başarır. Orada Miran, annesinin yaşamış olduğu eve gider ve annesinin Aslanbeylere gelin gitmeyi istemediğini ama onu, ailenin evlenmeye zorladıklarını öğrenir. Duyduklarıyla şok olan Miran, kendisini dışarı atar. Reyyan, onu teselli etmeye çalışır. Reyyan, Miran’ın annesinden kalan yüzüğü yapanı bulur.

Adam son anda tehdit edilir ve yüzüğü Aslanbeylerin yaptırdığını söyler. Emin olmak isteyen Reyyan tekrar sorar ama yine aynı cevabı alır. Elif, vicdan azabı çeker ve yaptığı gerçeği anlatmak için Azat’la buluşur. Ona bir itirafta bulunmak istediğini söyler. Dönüşte Reyyan, babasının katilinin hala Miran göründüğü için  evine gitmek ister. Miran onu, Şadoğulları konağına bıraktığı sırada konağın önünde Azat’la Elif’i konuşurken görüp sinirlenir. Abisini gören Elif, Şadoğulları konağına koşup Hazar beye seslenir.

Herkes Elif’in sesiyle konağın balkonuna çıkar. Elif, Hazar beyi merdivenlerden kendisinin ittiğini haykırır.Hazar beye neden yalan söylediğini söyleyen Elif’e kimse inanmaz. Miran, masumiyetinin çıktığına sevinirken Reyyan da babasına inanır. Miran’ı, masum olduğunu inandırmak için Elif’i kullanmakla suçlar. Bundan sonra kendisine Reyyan’ı inandıramayan Miran, pes eder.

Hercai 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan Elif’in İtirafına İnanmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler