Ana SayfaDizilerMucize Doktor 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Sorduğu Soruyla Adil Hocayı...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Sorduğu Soruyla Adil Hocayı Şaşırtıyor!

Yayınlandığı günden beri büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran Mucize Doktor dizisi, 14. yeni bölümüyle 12 aralık perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferman, Ali’yi evine götürüp tekerlekli sandalyeye mahkum kardeşiyle tanıştırıyor. Ali, farkına bile varmadan Ferman’a sarılıyor. İlk kez birine sarılmayı başaran Ali, çok mutlu oluyor. Ferman, Ali’ye bu sırrı kimseye söylememesini istiyor. Ali, Ferman’a kardeşi yüzünden mi başta kendisine kötü davrandığını soruyor. Dizinin yeni fragmanında Ali, sorduğu soruyla Adil hocayı şaşırtıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Ali Sorduğu Soruyla Adil Hocayı Şaşırtıyor!

Mucize Doktor 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, Adil hocayı arayıp ona, sevdiği birini sevmiyormuş gibi nasıl yapıldığını soruyor. Adil hoca, Ali’nin neden böyle bir şey yapmak istediğini anlayamıyor. Ferman, Ali’yi korumasına alıyor ve ona her şeyi öğreteceğini ama karşılığından ondan bir şey yapmasını istiyor. Hastaneye Ela doktor geliyor.

İşte Mucize Doktor 14. bölüm 2. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye kaza geçiren bir karı koca gelir. İç kanaması olan kadın ameliyata alındığında hamile olduğu ortaya çıkar. Ameliyat sırasında kadın bebeğini kaybeder. Tanju ile Nazlı, Selen’in eşine ameliyatın iyi geçtiğini ancak bebeklerini kaybettiklerini söyler. Adam ise kendisinin bebeğinin asla olamayacağını çünkü kısır olduğunu söyler. Nazlı, hastanın tahlillerini yeniden yapar ve adamın çocuğu olmasının sıfır ihtimal olduğu ortaya çıkar.

Selen, kocasını aldatmadığını iddia eder. Selen’in kocası tüm parasının çekildiğini ve harcandığını öğrenir. Selen, bu yaptıklarını hiç hatırlamaz. Nazlı, Ali’ye hastasıyla ilgilenmesini ister. Ali, hastayla ilgilendiği sırada Selen onu birden dudağından öper. Neye uğradığını anlayamayan Ali, soluğu Adil hocanın yanında alır. Adil hoca Ali’yi sakinleştirir ancak, Selen’in kocasının ağabeylerinden biri onları görür ve Ali’ye hastanenin önünde saldırır.

Ferman, Ali’yi adamların elinden kurtarır. Kriz geçiren genç hasta çocuğu sakinleştirmek için Ali’den yardım alan Ferman, onu alıp eve götürür. Yıllardır herkesten sakladığı ve o hale gelmesinde kendisini sorumlu tuttuğu kardeşiyle tanıştırır.

Mucize Doktor 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferman’ın Hasta Bir Kardeşi Olduğu Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler