Ana SayfaDizilerMucize Doktor 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferman'ın Hasta Bir Kardeşi Olduğu...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferman’ın Hasta Bir Kardeşi Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Fox Tv ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor 13. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali, hayatında ilk kez birine dokunmaya karar veriyor. Nazlı’nın hastası istemsiz olarak Ali’yi birden dudağından öpüyor. Ali, hiçbir suçu olmayan olayda hastanın yakınları tarafından saldırıya uğruyor. Ferman, Ali’yle kimselere söyleyemediği sırrını paylaşıyor. Ferman’ın herkesten sakladığı hasta bir kardeşi olduğu ortaya çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Ferman’ın Hasta Bir Kardeşi Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Mucize Doktor 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı, Fragmanda; Ferman, Ali’yi evine götürüp tekerlekli sandalyeye mahkum kardeşiyle onu tanıştırıyor. Ali, farkında bile olmadan Ferman’a sarılıyor. İlk kez birine sarılan Ali, bunu başardığı için mutlu oluyor. Ferman, Ali’den bu olayı unutup kimseye söylememesini istiyor. Nazlı, Ali’nin Ferman hocayla ne konuştuğunu merak ediyor ama ondan bir şey öğrenemiyor. Ali, Ferman’a kardeşi yüzünden mi baştan beri kendisini istemediğini ve kötü davrandığını soruyor.

İşte Mucize Doktor 14. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye kaza geçiren bir karı koca geliyor. İç kanaması olan kadın ameliyata alındığında hamile olduğu ortaya çıkıyor. Ameliyat sırasında kadın bebeğini kaybediyor. Tanju ile Nazlı, Selen’in eşine ameliyatın iyi geçtiğini ancak bebeklerini kaybettiklerini söylüyor. Adam ise kendisinin bebeğinin asla olamayacağını çünkü kısır olduğunu söylüyor. Nazlı, hastanın tahlillerini yeniden yapıyor ve adamın çocuğu olmasının sıfır ihtimal olduğu ortaya çıkıyor.

Selen, kocasını aldatmadığını iddia ediyor. Selen’in kocası tüm parasının çekildiğini ve harcandığını öğreniyor. Selen, bu yaptıklarını hiç hatırlamıyor. Nazlı, Ali’ye hastasıyla ilgilenmesini istiyor. Ali, hastayla ilgilendiği sırada Selen onu birden dudağından öpüyor. Neye uğradığını anlayamayan Ali, soluğu Adil hocanın yanında alıyor. Adil hoca Ali’yi sakinleştiriyor ancak, Selen’in kocasının ağabeylerinden biri onları görüyor ve Ali’ye hastanenin önünde saldırıyor.

Ferman, Ali’yi adamların elinden kurtarıyor. Kriz geçiren genç hasta çocuğu sakinleştirmek için Ali’den yardım alan Ferman, onu alıp eve götürüyor. Yıllardır herkesten sakladığı ve o hale gelmesinde kendisini sorumlu tuttuğu kardeşiyle tanıştırıyor.

Mucize Doktor 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferman Büyük Sırrını Ali’yle Paylaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler