Ana SayfaDizilerMucize Doktor 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferman Büyük Sırrını Ali'yle Paylaşıyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferman Büyük Sırrını Ali’yle Paylaşıyor!

Fox Tv’nin tüm izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başaran dizisi Mucize Doktor 13. yeni bölümüyle 5 aralık perşembe günü ekranlara gelecek. Dinin yeni bölümünde; Hayatı boyunca hiç kimseye dokunmayan Ali,, artık birine dokunmaya karar veriyor, Nazlı, ona bu konuda yardım edip kendisinin yanağına dokunmasına izin veriyor. Ama Ali’nin başına hastanede beklenmedik bir şey geliyor. Nazlı’nın hastası Ali’yi dudağından öpüyor. Ali, bu olay karşısında şok olup olayı herkese anlatıyor. Hastanın yakınları ise Ali’ye saldırıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ferman, büyük sırrını Ali’yle paylaşıyor.

Ferman Büyük Sırrını Ali’yle Paylaşıyor!

Mucize Doktor 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hastaneye gelen bir hasta ortalığı bir birine katıyor. Ali, hastaya müdahale etmeye çalışıyor ama beceremiyor. Ferman’ın bu olay karşısında yaraları kanıyor ve Ali’li alıp evine götürüyor. Ferman’ın gizli yarası ortaya çıkıyor.

İşte Mucize Doktor 13. bölüm 2. fragmanı.

MUCİZE DOKTOR 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazlı’nın bir hastayı yanlış entübe etmesi sonucunda hastanın ölmesi sebebiyle açılan soruşturma heyeti hastaneye gelir. Adil, Nazlı’yı korumak için heyetin karşısına çıkar ancak bu çabaları sonuçsuz kalır. Bu arada Beliz, maddi yönden zor duruma girmiştir ve hastanenin bir ceza daha yemesine dayanamayacak durumu yoktur. Bu durumu Ferman’a açıklamak zorunda kalır.

Hastaneye karısının ölümünden sonra çocuklarına tek başına bakmak zorunda olan karın ağrısı şikayetiyle bir hasta gelir. Hasta, hastalanma korkusuyla rastgele ilaç kullanımdan dolayı bağırsaklarında büyük tahribat oluşmuştur ve ömür boyu karnında bir torbayla yaşamak zorunda kalır. Diğer yandan hiç gülemeyen genç bir kız için Tanju hoca onu güldürmek için elinden geleni yapar ancak hastanın beyin ölümü gerçekleşir.

Ali, Nazlı’ya bir müzik sistemi hediye eder ve beraber ilk danslarını ederler. Beliz, sağlık bakanlığından gelen kurulun verdiği kararı açıklamak için toplandı yaar. Toplantıda Nazlı’nın kınama aldığını açıklar. Ferman, Beliz’le özel görüşmek istediğini söyler. Beliz, Ferman’ın kendisine evlenme teklifi edeceğini tahmin eder. Ancak Ferman ona, Nazlı’ya soruşturmada suçu hastaneye atmasını istediğini söyler. Zaten dar boğazda olan Beliz yıkılır.

Mucize Doktor 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı’nın Hastası Ali’yi Öpüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler