Ana SayfaDizilerMucize Doktor 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı'nın Hastası Ali'yi Öpüyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı’nın Hastası Ali’yi Öpüyor!

Fox Tv ekranlarının hem güldüren, hem düşündüren sevilen dizisi Mucize Doktor 12. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ferman, artık Ali’nin yeteneklerini göz ardı edemeyeceğini anlayıp onun Ameliyathaneye dönmesine karar veriyor. Bu haberi arkadaşları kutlamak için Ali’yi bir eğlence mekanına götürürler. Ali, orada ilk dans deneyimini gerçekleştiriyor. Beliz, maddi sıkıntı içerisine girdiğini en sonunda Ferman’a itiraf ediyor. Nazlı’nın soruşturması sonuçlanıyor ve kınamayla kurtuluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Nazlı’nın hastası Ali’yi aniden dudağından öpüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Nazlı’nın Hastası Ali’yi Öpüyor!

Mucize Doktor 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, hayatı boyunca kimseye dokunmamıştır ve artık birine dokunmaya karar veriyor, Nazlı, ona bu konuda yardım edip kendisinin yanağına dokunmasına izin veriyor. Ama Ali’nin başına beklenmedik bir şey geliyor. Nazlı’nın hastane Ali’yi dudağından öpüyor. Ali, neye uğradığını anlamıyor. Hastanın yakınları ise Ali’yi sıkıştırıp ona saldırıyorlar.

İşte Mucize Doktor 13. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazlı’nın bir hastayı yanlış entübe etmesi sonucunda hastanın ölmesi sebebiyle açılan soruşturma heyeti hastaneye geliyor. Adil, Nazlı’yı korumak için heyetin karşısına çıkar ancak bu çabaları sonuçsuz kalıyor. Bu arada Beliz, maddi yönden zor duruma girmiştir ve hastanenin bir ceza daha yemesine dayanamayacak durumu yoktur. Bu durumu Ferman’a açıklamak zorunda kalıyor.

Hastaneye karısının ölümünden sonra çocuklarına tek başına bakmak zorunda olan karın ağrısı şikayetiyle bir hasta geliyor. Hasta, hastalanma korkusuyla rastgele ilaç kullanımdan dolayı bağırsaklarında büyük tahribat oluşmuştur ve ömür boyu karnında bir torbayla yaşamak zorunda kalıyor. Diğer yandan hiç gülemeyen genç bir kız için Tanju hoca onu güldürmek için elinden geleni yapıyor ancak hastanın beyin ölümü gerçekleşiyor.

Ali, Nazlı’ya bir müzik sistemi hediye ediyor ve beraber ilk danslarını ediyorlar. Beliz, sağlık bakanlığından gelen kurulun verdiği kararı açıklamak için toplandı yapıyor. Toplantıda Nazlı’nın kınama aldığını açıklıyor. Ferman, Beliz’le özel görüşmek istediğini söylüyor. Beliz, Ferman’ın kendisine evlenme teklifi edeceğini tahmin ediyor. Ancak Ferman ona, Nazlı’ya soruşturmada suçu hastaneye atmasını istediğini söylüyor. Zaten dar boğazda olan Beliz yıkılıyor.

Mucize Doktor 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’ye Dans Etmeyi Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler