Ana SayfaDizilerMucize Doktor 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali'ye Dans Etmeyi Öğreniyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’ye Dans Etmeyi Öğreniyor!

Kısa zamanda büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran Mucize Doktor dizisi 12. yeni bölümüyle 28 Kasım Perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nazlı’ya kötü haber geliyor. Ferman ve Tanju hoca, ona sağlık bakanlığının idari soruşturma başlattığını söylüyor. Bu kötü haberi duyan Ali, Ferman hocaya gidip Nazlı’yı yalnız bırakmamaları gerektiğini çünkü onun kendisini yalnız bırakmadığını söylüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, aldığı haberle mutlu olan Nazlı Ali’ye dans etmeyi öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2019

Nazlı Ali’ye Dans Etmeyi Öğreniyor!

Mucize Doktor 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hastaneye gelen yeni hasta bağırsaklarının alındığını ve karnında bir torbayla yaşamak zorunda olduğunu öğrenir. Ferman hoca, ona teselli vermeye çalışırken hasta çocuklarına kimin bakacağını düşünmektedir. Nazlı, ameliyathanenin önünde garip çığlıklar atmaya başlar. Nazlı’ya sağlık bakanlığının açtığı soruşturmadan iyi bir haber mi geldi bilinmez ama Ali’ye dans etmeyi öğretir. Ali, dans işini asla yapamayacağını söylediğinde Nazlı ona, kendisini gibi olmasını söylüyor.

İşte Mucize Doktor 12. bölüm 2. fragmanı yayında…

MUCİZE DOKTOR 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferman, hastaneye yeni gelen tümörlü hastanın hayatını ona armağan edeceğini beyan eder. Nazlı, hastanın tümörünün her tarafının damarlarla çevrili olduğunu görünce çok şaşırır. Tümörü çıkarırken hastanın kan kaybından ölme riski vardır. Tanju, Ferman ve Nazlı’nın birlikte girdikleri ameliyatta tümörü gören Tanju, Ali’yi çağırmalarını ister. Ali, ameliyathaneden kendisinin çağrıldığını duyunca çok mutlu olur. Hemen hazırlanıp ameliyathaneye gider.

Tanju hoca Ali’ye hasta ölmeden tümörü çıkarmak için bir fikri olup olmadığını sorar. Ali, hastanın kan kaybından öleceğini söyleyince Ferman, onun sözüne devam etmesine izin vermeden teşekkür eder. Ancak Ali, sözüne devam ettiğinde hastayı ölmeden kurtarmanın bir yolu olduğunu söyler. Ali’ye fikri için teşekkür edip onu dışarı çıkarırlar.  Ali, ameliyata giremediği için çok üzülür. Ama hasta Ali’nin fikri sayesinde kurtulur.

Beliz’in arkadaşının bebeği şiddet uygulandığı gerekçesiyle elinden alınmak istenir. Anne bebeğini vermemek için direnince Ali, yangın düğmesine basıp bebekle anneyi alıp odanın kapısını kilitler. Annenin kabul etmediği gerçeğiyle onu yüzleştiren Ali, kapıyı açar. Sakinleşen anne kendisini Beliz’e ifade eder. Ali, çok sevdiği cerrahlığına geri döner.

Mucize Doktor 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı’ya Soruşturma Şoku!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler