Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan'dan Kurtulan Yusuf Ada'ya Koşuyor!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan’dan Kurtulan Yusuf Ada’ya Koşuyor!

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Aşk Ağlatır 13. yeni bölümüyle 1 Aralık Pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldırım bey hayatını kaybediyor. Nalan, Yusuf’u ikna edip onu nikah masasına oturtuyor. Yusuf, Nalan’la evlenmeyi kabul edeceği sırada Cevdet ‘hayır’ diye seslenerek elinde DNA testiyle içeri giriyor. O sıralarda da Rüzgar Ada’ya evlenme teklifi ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan’dan kurtulan Yusuf Ada’ya koşuyor.

Pazar Dizileri 2019

Nalan’dan Kurtulan Yusuf Ada’ya Koşuyor!

Aşk Ağlatır 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cevdet, DNA testinde yazanları sesli bir şekilde okuyunca Nalan’ın maskesi düşüyor. Birden bire Ada ile Yusuf’un hayatına giren Cevdet’in kim olduğu merak konusu oluyor. Ada’nın yanına gitmek için nikah masasından kalkan Yusuf’u dedesi tutmaya çalışınca Cevdet, onun kaderine gittiğini söylüyor. Rüzgar’ın evlenme teklifine Ada ne cevap verecek. Sumru ise testten haberleri olan ve söylemeyen Çiçek’le Fırat’ı evden kovuyor.

İşte Aşk Ağlatır 13. bölüm 1. fragmanı….

AŞK AĞLATIR 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Yusuf’u karşısında gören Ada, onu gördüğü için o kadar mutlu olur ki gidip boynuna sarılır. Onları gören Nalan, Ada’ya çocuğunun babasını bırakmasını söyler. Yusuf, Ada’nın elinden tutup kamyonete bindirir. Nalan o sinirle Yusuf’un dedesine gidip torununun bir başkasını sevdiğini söyler. Ada, Yusuf’a kendisinin babasız büyüdüğünü, onun çocuğunun babasız büyümesine gönlünün razı olmadığını söyleyip kamyonetten iner. Yusuf’a tokat atan dedesi evi terk eder. Yolda soyguncuların saldırısına uğrayan yaşlı adamı Cevdet kurtarır.

Gizemli bir şekilde hayatlarına giren Cevdet, önce Yusuf’un hayatını, sonra onun dedesinin hayatını kurtarır. Ada, Yusuf’la buluştuğu bankta Cevdet’le tanışır. Çiçek, Nalan’ın odasına gidip testi ararken ona yakalanınca ona kitap aradığını söyler. O sırada Çiçek’e Nalan’ın bir şey yapmasından korkan Fırat koşarak eve gelir. Yıldırım bey hayatını kaybeder. Mert, babasının ölmeden önce yazdığı mektubu okuyunca, Ada’nın babasının tüm mal varlığını ele geçirdiği gibi bir de üvey annesiyle birlikte öldürdüğünü öğrenir.

Yıldırım beyin cenazesine Cevdet de katılır. Yusuf, Nalan’la evlenmeye mecbur kalır. Nalan, gelinliğini Yusuf ise damatlığını giyip nikah salonuna gider. Aynı zamanda Rüzgar, Ada’ya bir yüzük alıp onu yemeğe götürür ve ona evlenme teklif eder. Nalan, nikahta evet dedikten sonra sıra Yusuf’un cevabına gelir. O sırada içeri giren Cevdet, elindeki DNA raporunu göstererek  ‘Hayır’ der.

Aşk Ağlatır 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cevdet Yusuf’un Zorla Evlenmesine Engel Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler