Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 11. Bölüm İlk Sahne Yayında! Saadet'in Umutları Tükeniyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 11. Bölüm İlk Sahne Yayında! Saadet’in Umutları Tükeniyor!

Show Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Çukur 3. sezon 10. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Azer, Yamaç kapışmasının sonunda Efsun, Azer’i oradan kaçırıyor. Aliço, İdris amcasını görmeye eve gidiyor ancak onun öldüğünü Selim’den öğreniyor. Yamaç’ın baş ağrıları tekrar başlıyor ve uyuyamıyor. Çareyi Efsun’da arayan Yamaç, onun dizlerine uyumaya çalışıyor. Efsun ile Nehir, Yamaç’a aşık olmuştur ancak o her ikisinden de kaçıyor. Dizinin yeni bölüm ilk sahnesinde, Vartolu ile konuşmaya giden Saadet’in umutları tükeniyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Saadet’in Umutları Tükeniyor!

Çukur 3. sezon 11. bölüm ilk sahne yayınlandı. Tanıtımda; Saadet hapishaneye Vartolu ile konuşmaya gidiyor. Masaya pasaport ile evlenme cüzdanlarını koyan Saadet Vartolu’ya, İdris babasının onunla konuştuklarını anlatır. Vartolu’nun İdris babaya, içinde bir tohum olduğunu, o tohumu kazıyarak çıkardığını ve onu yeşertenin Saadet olduğunu, söylediğini hatırlatıyor. Umutlarının tükendiğini söyleyen Saadet Vartolu’ya umudunun elinden kayıp gitmemesini istiyor. Vartolu, hiçbir şey söylemeden pasaportunu alıp kalkıyor.

İşte Çukur 3. sezon 11. bölüm ilk sahne…

ÇUKUR 3. SEZON 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yamaç, Azer’le girdiği teke tek hesaplaşmasında onun göğsünü kızgın demirle dağladıktan sonra öldürücü hamleyi yapmaya hazırlandığı sırada Efsun geliyor. Yamaç’ı yere yığdıktan sonra Azer’i kurtarıyor. Yamaç, baygın bir şekilde Şenol buluyor ve onu hastaneye götürüyor. Aynı zamanda yaralı olan Azer’de hastanede ameliyata alınıyor. Yücel iyileşip evine dönüyor ancak her şeyi öğrenen karısı onu ret ediyor. Karısından böyle bir tepki beklemeyen Yücel neye uğradığını şaşırıyor.

Akın ise kendisini eski müttefiklerine kabul ettirmenin yollarını arıyor. Yamaç, kendisine geldikten sonra kendisini kimin kurtardığını aramaya başlıyor. O sırada Nehir, mahalleye Yamaç’ı görmeye geliyor. Yamaç’ın kafası iyice karışıyor. Yamaç’a aşık olan Efsun, onun Nehir’le yakınlaştığını görünce çileden çıkıyor. Vartolu, Ziya’dan öğrendiklerinden sonra babasının katiline bir adım daha yaklaşıyor. Çukur sakinleri mahalleye yapılacak bir saldırıya hazırken bu kez hiç beklemedikleri bir yerden vurulunca harekete geçiyorlar. Ancak karşılarına çıkan Azer’den başkası değildir.

Çukur 3. Sezon 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azer Yamaç Kapışmasında İkinci Yarı Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler