Ana SayfaDizilerMasterChef 15. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 15. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye haftanın ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programında kaptanlık oyunu oynandı. Ardından takımlar şeflerin verdiği menüyü en iyi şekilde yapıp ödül oyununu alabilmek için ter döktüler. Bu etapta yarışmacıları büyük bir süpriz bekliyordu. MasterChef 15. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Ödül oyununu kazanan takım belli oldu. Detaylar haberimizde…

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

 Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Geçen hafta yarışmanın en favori isimlerinden Suna’nın elenmesinden sonra yarışmaya devam edecek 8 yarışmacı kaldı. MasterChef Türkiye’nin 53. son bölümünde, ilk olarak kaptanlık oyunu oynandı. Kaptanlık oyununda şefler yarışmacılardan en az 12 şer tane Profiterol yapmalarını istedi. Verilen süre içinde en iyi Profiterolleri Ekin yaparak Mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı.

Ekin Mavi takım kaptanı olduktan sonra, kırmızı takım kaptanı olarak Batuhan’ı seçti ve takımlar oluşturuldu.

Mavi takım kaptanı Ekin’in seçtiği yarışmacılar: Cemre, Güzide ve Rıfat oldu.

Kırmızı takım kaptanı Batuhan’ın seçtiği yarışmacılar: Alican, Yasin ve Kıvanç oldu.

MASTERCHEF 15. HAFTA ÖDÜL OYUNU!

Ödül oyununda şefler Mavi ve Kırmızı takımdan Meksika mutfağından bir menü verdiler ve verdikleri süre içinde yapmalarını istediler. Verilen menü; Guacamole sos, balıklı taco, chili con carne, dana fajita, cocada oldu. Takımlar sürelerini başlamak için yerleri aldıklarında Mehmet şef ellinde kemerlerle içeri girdi. Bu etapta yarışmacılardan bir birlerine bağlı bir şekilde menüyü yapmaları istendi.

Her iki takımda bu zorlu etabı bir birlerine bağlı olarak geçip verilen süre içinde yemeklerini yetiştirdiler. Şefler takımların yemeklerini tek tek tadıp değerlendirdi. En çok kırmızı takımın yemekleri beğenildi ve çarşamba günü yapılacak olan ödül oyununa katılma hakkına sahip oldular.

MasterChef’in bu akşamki bölümünde yarışmacılar Gazi Antep’de olacaklar. Orada takımlar, Gazi Antep ilinin birbirinden lezzetli yemeklerini yapıp dokunulmazlığı alabilmek için mücadele edecekler. Dokunulmazlığı kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için yarışacak ve eleme potasına gidecek ilk iki yarışmacının kimler olacağı belli olacak.

Heyecan dolu MasterChef saat 20:00’da Tv 8’de..

MasterChef’in En Favori İsmi Elendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler