Ana SayfaDizilerMasterChef'in En Favori İsmi Elendi!

İlgili Postlar

MasterChef’in En Favori İsmi Elendi!

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı MasterChef’te dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasına düşen Yasin, Kıvanç, Batuhan ve Suna eleme yemeği için kıyasıya mücadele etti. Mehmet şefin yapmış olduğu Ördek yemeğine en yakın yemeği yapan yarışmacılar belli oldu. Son ikiye yarışmanın en favori isimleri kalınca ekranları başındaki izleyicilerde heyecan yükseldi. MasterChef’in en favori ismi elendi. Yarışmaya erken veda eden isim kim?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef’in En Favori İsmi Elendi!

MasterChef’te 14. haftayı da geride bıraktı. Son elenen yarışmacıdan sonra geriye kalan 8 yarışmacıyı daha zorlu etaplar bekliyor. Mehmet şefin yapmış olduğu Ördek yemeğini eleme potasına düşen 4 yarışmacı tadıp o yemeğe en yakın yemeği yapmak için yerlerini aldılar. Tv 8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programının dün akşamki bölümünde tam anlamıyla ters köşe yaşandı.

Herkes Kıvanç ve Yasin’in elenmesini beklerken, Mehmet şefin yemeğine en yakın yemeği yapan Yasin oldu. İkinci en iyi yemeği yapan ise Kıvanç olunca işler karıştı. İçeride yarışmacılar büyük bir bekleyiş içerisine girdiler. Son ikiye kalan Batuhan ile Suna oldu. Yarışmanın iki favori isminden birinin elenecek olması büyük heyecan yaşattı. Üçüncü en iyi yemeği yapanın isim Batuhan oldu.

MASTERCHEF’E VEDA EDEN İSİM SUNA OLDU!

MasterChef'in En Favori İsmi Elendi
MasterChef’in En Favori İsmi Elendi

Batuhan gözyaşlarına hakim olamadı. Suna’nın elenmiş olması tüm yarışmacıları şok ederken aynı zamanda korkuttu. Şefler büyük bir üzüntüyle Suna’nın baştan yapmış olduğu hata yüzünden elendiğini açıkladılar. Suna, ördek etini iki bölmeden yapması gerekiyordu. Ancak o büyük bir hata yapıp eti iki böldü. Hatasını anlayan Suna, var gücüyle hatasını düzeltmeye çalıştı ama olmadı.

Böylelikle yapmış olduğu ufak bir hata Suna’nın MasterChef hayalinin bitmesine neden oldu. Suna, şeflere sarılıp helallik istedi ve bir daha onları göremeyecek olmanın üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi. Suna’ya şeflerden övgüler yağdı. Onun şimdiye kadar en ufak yanlış hareketini görmediklerini söyleyen şefler, zaten işletmeleri olan Suna’ya iş hayatında başarılar dilediler. Suna, içeriye gidip arkadaşlarıyla uzun uzun vedalaştı.

MasterChef 14. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler