Ana SayfaDizilerMucize Doktor 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı'ya Soruşturma Şoku!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı’ya Soruşturma Şoku!

Fox Tv ekranlarının perşembe günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Mucize Doktor merakla beklenen yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Ali, hala potolojide çalışmaya devam ediyor. Hastaneye gelen olağanüstü tümörü olan hastanın hayatını kurtarmak için Tanju, Ferman ve Nazlı ameliyata giriyor. Ancak tümörü gören Tanju Ali’yi çağırmalarını istiyor. Ameliyata gireceği için sevinen Ali, hayal kırıklığına uğruyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Nazlı’ya soruşturma şoku geliyor ve ona tek destek vermek isteyen Ali oluyor.

Perşembe Dizileri 2019

Nazlı’ya Soruşturma Şoku!

Mucize Doktor 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ferman ile Tanju, Nazlı’ya kötü haberi veriyor. Ona sağlık bakanlığının onun hakkında idari soruşturma başlattığını söylerler. Kötü haberi duyan Ali, Ferman hocaya onu yalnız bırakmamaları gerektiğini söyler. Nazlı’ya gider ve kimse yanında olmazsa bile kendisinin onu yalnız bırakmayacağını söyler. Yalnız kalan Nazlı hakkında sağlık bakanlığı ne karar verecek?

İşte Mucize Doktor 12. bölüm 1. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye yeni gelen tümörlü hastanın hayatını ona armağan edeceğini Ferman beyan ediyor. Nazlı, hastanın tümörünün her tarafının damarlarla çevrili olduğunu görüyor. Tümörü çıkarırken hastanın kan kaybından ölme riski vardır. Tanju, Ferman ve Nazlı’nın birlikte girdikleri ameliyatta tümörü gören Tanju, Ali’yi çağırmalarını istiyor. Ali, ameliyathaneden kendisinin çağrıldığını duyunca çok mutlu oluyor. Hemen hazırlanıp ameliyathaneye gidiyor.

Tanju hoca Ali’ye hasta ölmeden tümörü çıkarmak için bir fikri olup olmadığını soruyor. Ali, hastanın kan kaybından öleceğini söyleyince Ferman, onun sözüne devam etmesine izin vermeden teşekkür ediyor. Ancak Ali, sözüne devam ettiğinde hastayı ölmeden kurtarmanın bir yolu olduğunu söylüyor. Ali’ye fikri için teşekkür edip onu dışarı çıkarıyorlar.  Ali, ameliyata giremediği için çok üzülüyor. Ama hasta Ali’nin fikri sayesinde kurtuluyor.

Beliz’in arkadaşının bebeği şiddet uygulandığı gerekçesiyle elinden alınmak istiyor. Anne bebeğini vermemek için direnince Ali, yangın düğmesine basıp bebekle anneyi alıp odaya kilitliyor. Annenin kabul etmediği gerçeğiyle onu yüzleştiren Ali, kapıyı açıyor. Sakinleşen anne kendisini Beliz’e ifade ediyor.

Mucize Doktor 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar’dan Ali’ye Duygusal Destek Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler