Ana SayfaÜnlülerMucize Doktor 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar'dan Ali'ye Duygusal Destek Geliyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar’dan Ali’ye Duygusal Destek Geliyor!

Fox Tv ekranlarının büyük bir izleyici tarafından takip edilen dizisi Mucize Doktor 11. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferman, herkesi toplayıp tümörü olan hastayı ameliyat edeceklerini ve onun hayatını ona armağan edeceklerini söylüyor. Ameliyat başladığında tümörün etrafının damarlarla kaplı olduğunu gören Tanju, ameliyata Ali’yi çağırıyor. O anları Ferman şaşkınlıkla izliyor. Kadın dizisinin Bahar’ı dizinin bu bölümüne konuk olacak. Bahar’dan Ali’ye duygusal destek geliyor.

Perşembe Dizileri 2019

Bahar’dan Ali’ye Duygusal Destek Geliyor!

Mucize Doktor 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kadın dizisinin Bahar karakterini canlandıran Özge Özpirinçci, Mucize Doktor dizisinin 11. bölümünde konuk oyuncu olarak katıldı. Ali, hastaneye gelen bebek hastanın şiddet gördüğünü fark ediyor. Bebeği kurtarmak isteyen Ali, yangın butonunu kırıyor. Bahar, Ali’ye kalbinin sesinin ağlayan bir anneyi yalnız bırakmamasını söylediğini ve bunu  onun için yaptığını söylüyor.

İşte Mucize Doktor 11. bölüm 2. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali’nin cerrahi asistanlık görevinden alan Ferman, onu Patoloji bölümüne gönderir. Adil hoca, Ali’nin hayatı tanıması için onun bunları yaşamasını doğru bulur. Ali, yeni görev yerine alışmakta zorluk çeker. Tekrar Cerrahi bölümüne dönmek için Ferman hocayla konuşan Ali bir sonuç alamaz. Ancak hastaneye yeni gelen Otizm hastası bir gencin kriz geçirmesi sırasında Tanju hoca ne yapacağını bilemez ve Ali’den yardım istemek durumunda kalır.

Ali, sürekli 24, 37, 18, 6 diye sayıklayan gencin kaybolduğunu hissettiği için bu rakamları sayıkladığını anlar. Ona onunda kendisi gibi olduğunu kaybolmadığını onu nerede olsa bulacağını, kendisinin de bir çok hata yaptığını söyleyen o yüzden başka bir yerde çalışmak zorunda kaldığını buna alışmanın zor olduğunu anlatan Ali, gence hata yapmaktan korkmamasını söyler.

Laboroskopiye alınacak Otizmli hastanın ona gerek olmadığını anlayan Ali, hastanın teşhisini koyar. Gencin sakinleşmesiyle hastanın ailesi Ali’ye minnettar kalır. Tanju hocanın da taktirini kazanır. Adil hoca Ali’nin hayatı tanıması karşılaştığı zorlukları kendi başına üstesinden gelmesi için onu yalnız bırakır. Nazlı ise bu süreçte Ali’yi yalnız bırakmaz.

Mucize Doktor 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tanju Ali’yi Ameliyata Çağırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler