Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebeklerini Kucaklarına Aldı!

İlgili Postlar

Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebeklerini Kucaklarına Aldı!

Hazal Kaya ile Ali Atay çifti 6 yıl süren beraberliklerinden sonra 6 şubat 2019’da dünya evine girmişlerdi. Kısa süre sonra anne olmaya karar veren Hazal Kaya, hamile olduğunu duyurmuştu. Hazal Kaya, dün akşam özel bir hastaneye doğum yapmak üzere gitti ve bugün saat 13:52’de bebeğini dünyaya getirdi. Hazal Kaya ile Ali Atay çifti bebeklerini kucaklarına aldı. Ünlü çift bebeklerine ‘Fikret Ali’ ismini verdiklerini açıkladı.

Hazal Kaya kimdir?

Ali Atay Kimdir?

Hazal Kaya İle Ali Atay çiftinin bebekleri dünyaya geldi!

Büyük bir aşk yaşadıktan sonra nikah masasına oturan ünlü çiftin oğulları Fikret Ali, bugün 13: 52’de dünyaya geldi. Özel bir hastanede doğum yapan Hazal Kaya’nın ve 2.68 kg ve 46,5 cm olarak doğan bebeği Fikret Ali’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ali Atay’ın eşi Hazal Kaya’yı bir an olsun yalnız bırakmadı.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hazal Kaya, haftalar öncesinden oğlu olacağını ve adının Fikret Ali koyacaklarını açıklamıştı. Yeni anne ve baba olan Hazal Kaya ile Ali Atay’dan ise henüz bir açıklama gelmedi. Ancak Hazal Kaya’nın bebeğiyle ilk fotoğrafı ortaya çıktı.

Hazal Kaya’nın Bebek Odası Bitmek Üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler