Ana SayfaÜnlülerAras Bulut İynemli’den Süleyman Soylu’nun ‘Çukur’ eleştirisine cevap

İlgili Postlar

Aras Bulut İynemli’den Süleyman Soylu’nun ‘Çukur’ eleştirisine cevap

Aras Bulut İynemli’den Süleyman Soylu’nun ‘Çukur’ eleştirisine cevap geldi. Soylu “Lanet bir dizi” demişti. İynemli’nin cevabı da gecikmedi.

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, reyting rekorları kıran televizyon dizisi Çukur için “Lanet bir dizi” eleştirisinde bulunmuştu ve bu eleştiri ile epey gündem olmuştu.

Dizinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli de bu eleştiriye yanıt vermekten geri durmadı.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Çukur Neden Eleştiriliyor?

Show TV’nin 3 sezonluk reyting rekortmeni dizisi Çukur oldukça gerilim ve aksiyon içeren bir dizi. Bu yönüyle birçok kesim tarafından sevilirken, bir çok kesim tarafından da ağır eleştiriler alıyor. Daha çok şiddet sahneleri sebebiyle tepki çeken diziye bir tepki de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi.

Süleyman Soylu Ne Demişti?

İçişleri bakanı eleştirilerin geldiği kısıma dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde Soylu ” Çukur diye lanet bir dizi var” şeklinde başlayarak şu ifadelere yer vermişti:

“Her kurumun kendi adına üretmesi gereken tedbirler, atması gereken adımlar söz konusudur. Lanet bir dizi var ‘Çukur’ diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun. Bir de ‘Adana Sıfır Bir’ diye dizi var. İkisinin etki alanı kadar etki alanı oluşturamıyorsak yandık. Bu iki dizi çocuklarımızı zehirliyor. İnsanımızı kendi kültüründen uzaklaştırıyor. Ben de hayretle bakıyorum ‘Üniversite hocaları ne işe yarıyor?’ diye.”

Aras Bulut İynemli’den Süleyman Soylu’nun ‘Çukur’ eleştirisine cevap

Dizinin başrol oyuncusu İynemli, geçtiğimiz akşam sevgilisi Bige Önal ile bir restoran çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. Kendisine yöneltilen sorulardan birisi de Süleyman Soylu’nun eleştirisi oldu. Kendisine yöneltilen soruya İynemli; “Her şeyde olduğu gibi eleştiriliyor. Bu bir dünya, bu bir hikaye, başka şeyler de anlatıyoruz aslında” diyerek cevap verdi.

Aras Bulut İynemli İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler