Ana SayfaÜnlülerZeynep Bastık'tan Bomba Evlilik Açıklaması!

İlgili Postlar

Zeynep Bastık’tan Bomba Evlilik Açıklaması!

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Zeynep Bastık bu kez de aşk hayatı ile gündeme geldi. Zeynep Bastık’tan Bomba Evlilik Açıklaması geldi.

Yaptığı coverlar ile son zamanlarda epeyce gündemde olan ve hayranlarının zevkle dinlediği Zeynep Bastı bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Tolga Akış ile ilgili ilişkileri hakkında konuştu. Evlilik açıklamasında da bulunan güzel şarkıcı Bastık cesur açıklamalarda bulundu.

Zeynep Bastık Kimdir?

Harbiye Konserinde Coşturmuştu

Geçtiğimiz ay Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde konser veren Bastık, basın mensuplarına yaptığı açıklamada “”Çok heyecanlıyım. Daha önce Açıkhava konserleri yaptık, hatta Harbiye turnemizin son ayaklarından biri… Ama kalbim küt küt. Bir de Harbiye olduğu gerçeği tabii ki heyecanı dörde beşe katlıyor” demişti.

Konserinde, Gitti Gideli Gülbeyaz gibi sevilen şarkılarını seslendiren güzel şarkıcı sürpriz olarak, sözlerini kendisinin yazdığı ve müziğini Çağrı Telkıvıran ile birlikte gerçekleştirdiği Çukur adlı parçasını seslendirerek dinleyenlere sürpriz yaptı.

Zeynep Bastık’ın Harbiye Açıkhava Konseri Coşturdu!

Zeynep Bastık’tan Bomba Evlilik Açıklaması!

Seslendirdi cover parçalar ile popüler olan ve her geçen gün daha da sevilen güzel şarkıcı Bastık, özel hayatına dair de önemli açıklamalarda bulundu.

Müzik kariyerinde başarılı bir ivme yakalayan Zeynep Bastık, müjdeli bir haberi de sevenleriyle paylaşmaktan geri durmadı.

Güzel şarkıcı verdiği bir röportajda sevgilisi Tolga Akış ile evleneceklerini duyurdu. Bastık, “7 Haziran’da evleniyoruz” açıklamasını yaparak mutluluğunu sevenleriyle paylaşmış oldu.

Bastık ile sevgilisi Tolga Akış, geçtiğimiz sene nişanlanmıştı. Nişanlanmalarıyla birlikte evlilik yolundaki ilk ve en önemli adımı atmış olmuşlardı.

Zeynep Bastık İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler