Ana SayfaÜnlülerZeynep Bastık'ın Harbiye Açıkhava Konseri Coşturdu!

İlgili Postlar

Zeynep Bastık’ın Harbiye Açıkhava Konseri Coşturdu!

Hızlı bir çıkış yaparak geniş ve sevilen bir hayran kitlesi oluşturan Zeynep Bastık Harbiye Açıkhava konserinde kapalı gişe yaparak sevenlerine  muhteşem bir gece yaşattı.  İlk kez konser verdiği Harbiye Açıkhava sahnesi’nde sanatçıyı dostları yalnız bırakmadı.

‘Çok Heyecanlıyım’

Basın mensuplarına röportaj veren Zeynep Bastık şu sözleri dile getirdi: ”Çok heyecanlıyım. Daha önce Açıkhava konserleri yaptık, hatta Harbiye turnemizin son ayaklarından biri… Ama kalbim küt küt. Bir de Harbiye olduğu gerçeği tabii ki heyecanı dörde beşe katlıyor” dedi. Züleyha Kuru tasarımı kıyafetini giyen ve iki farklı kostüm değiştiren Zeynep Bastık basın mensuplarının’Bu gece uğur getirmesi için bir şey taktınız mı?’ sorusuna Yüzüklerim var, bir de nişan yüzüğüm var. Daha nasıl bir uğur olabilir?’ yanıtını verdi. Bastık, bir muhabirin “Bir dahaki Harbiye’ye evlilik yüzüğü olur mu?’ sorusu üzerine ise ‘Bir dahaki konser yarın. Bir günde evlenemeyeceğim için… Seneye muhakkak, olur’ yanıtını verdi.

 Zeynep Bastık Kimdir?

Yeni Şarkısını Seslendirdi

Gitti Gideli Gülbeyaz gibi sevilen şarkılarını seslendiren güzel şarkıcı sahnenin arka tarafında bulunan Sezen Aksu, Onno Tunç ve Aysel Gürel fotoğraflarını gösterdikten sonra ‘Kurşuni Renkler’, Sen Ağlama’ ve ‘Git’ parçalarını söyleyerek sevenlerine duygusal dakikalar yaşattı. Sözlerini kendisi yazdığı ve müziğini ise Çağrı Telkıvıran ile birlikte gerçekleştirdiği ‘Çukur’ adlı şarkısını seslendirerek sevenlerine sürpriz yaptı. Hayranlarının alkışlamalarında çok mutlu olan Zeynep Bastık Muhlis Berberoğlu ile ‘Seni Kimler Aldı’yı da söyledi. Bastık’ın hayranının ‘Güneşi Gülüşüne Nasıl Sığdırdın Zeynep Abla’ yazan pankartı da dikkat çekti.

Zeynep Bastık Konser Fiyatlarını 15 Katına Çıkardı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler