Ana SayfaDizilerMasterChef 11. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu! Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 11. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu! Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye 37. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Yarışmacılar mavi takım kaptanı olabilmek için mücadele ettiler. Kaptanlık oyunununda MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı. Kurabiyeleri yetiştiremeyen 6 yarışmacıya büyük bir ceza geldi. Ödül oyunu ceza oyunu oldu ve MasterChef 11. haftanın eleme adayları belli oldu. Kaptanlık oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde…

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef’te etaplar artık daha zorlu geçiyor. Bu hafta bir oyucu daha yarışmaya veda edecek. MasterChef’in 11. hafta ilk kaptanlık oyununda şefler, yarışmacılardan 30 tane çeşitli kurabiye yapmalarını istediler. Kurabiye yapımında zorlanan yarışmacılardan altısı verilen süre içinde kurabiyelerini yetiştiremedi. Kurabiyeleri zamanında bitiren yarışmacılardan Rıfat’ın kurabiyeleri çok beğenildi ve Mavi takım kaptanlığının da sahibi oldu. Rıfat, rakip kırmızı takım kaptanı olarak Mustafa’yı seçti ve takımlar oluşturuldu.

Mavi Takım kaptanı Rıfat seçtiği yarışmacılar: Eda, Güzide, Yasin ve Cemre oldu.

Kırmızı Takım kaptanı Mustafa seçtiği yarışmacılar: Alican, Batuhan ve Suna oldu.

MasterChef Eleme Adayları Belli Oldu!

Eleme oyununda yarışmacılara görülmemiş bir ceza verildi. Verilen süre içinde yarışmacılardan 30 adet kurabiye yapmaları istendi. Kurabiyeleri 6 yarışmacı yetiştiremedi. Bu duruma şefler çok sinirlendi. MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı ve kurabiyeleri yetiştiremeyen 6 yarışmacı direkt eleme oyununda yarıştı.

Eleme oyununda Mehmet şefin yapmış olduğu balık yemeğini yarışmacılara tattırdı ve o yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi. Mehmet şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için Yasin, Batuhan, Güzide, Kıvanç, Ekin ve Alican eleme oyunu için mutfakta mücadele ettiler. Yemekler bittikten sonra altı yarışmacı içinde en iyi yemeği yapan Batuhan oldu.

Yasin, Güzide, Kıvanç’ın tabakları da beğenildi. Alican’ın yaptığı sos ve patates salatası Mehmet şef tarafından çok beğenildi ancak balığın içinin pişmemiş olması onu eleme potasına düşmesine neden oldu. Ekin’in de balığının çiğ olması sosunun iyi olmaması onun eleme adayı olmasına neden oldu.

MasterChef 11. haftanın ilk eleme adayları Alican ile Ekin oldu.

MasterChef’in bu akşamki 38. bölümde yarışmacılar 29 Ekim olması dolayısıyla Ankara Polatlı’da Gazilere yemek yapacaklar.

MasterChef’te Hiç Beklenmeyen Yarışmacı Elendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler