Ana SayfaDizilerYasak Elma 55. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Ortalığı Fena Karıştırıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 55. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Ortalığı Fena Karıştırıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden Yasak Elma 54. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Halit, Yıldız’ın kendisinden boşanmak istemesini kabullenemiyor. Öte yandan çocuklarının Yıldız ve Halitcan’ın etrafında olup mutlu bir aile fotoğrafı çizmesi hoşuna gidiyor. Şahika, iş birlikçisi ile Halit’in şirketini büyük zarara uğratıyor. Zehra’nın kitap tanıtımı krizi yaşanıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Şahika, Yiğit ile ilgili yaptığı açıklamasıyla ortalığı fena karıştırıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Şahika Ortalığı Fena Karıştırıyor!

Yasak Elma 55. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şahika, Yiğit’in elinden tutup onun uzun zamandır kendisinden babasını bulmasını istediğini, onun yeğeni olduğunu abisinin oğlu olduğunu, annesinin Yıldız olduğunu ve Lila’nın da kocası olduğunu açıklıyor. Halit, Yıldız ve Kaya duydukları karşısında donup kalıyor. Evin en sorunsuz çocuğu Lila’nın gizlice Yiğit’le evlenmesini duyan Halit ne yapacak?

İşte Yasak Elma 55. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 54. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kaya, Yıldız’ın boşanma avukatlığını üstleniyor. Halit, Kaya’nın böyle bir şey yapmasına çok sinirlenir. Kaya, Yıldız’a bekar birinin evinde yaşamasının davanın seyrini değiştirebileceğini söyler. Gidecek bir yeri olmayan Yıldız, Caner’i arayıp orada kalıp kalamayacaklarını söylediğinde Caner ablasına sormadan kabul eder. Yıldız Ender’in evinde kalmaya başlar.

Şahika, Yıldız’la Emir’in arasında bir şey olduğunu, Halit’in onları takip etmelerini söyler. Halit, Yıldız’ın peşine adamını takar. Yıldız’ın Emir’in evine gittiğini öğrenen Halit oraya baskın yapar. Ama içeride çocuklarının da olduğunu görünce çok şaşırır. Halit’in malları gümrükte takılır kalır ve şirketi milyonlarca zarara uğrar. Bu da Şahika ve işbirlikçisinin bir tuzağıdır.

Ender, vakıf toplantısında Şahika’nın işbirlikçisini sesinden tanır hatta onunla birlikte dışarıda buluşur. Zehra’nın menajeri onu kitabının tanıtımını yapması için bir televizyon programıyla anlaşır. Yanında götürecek kimseyi bulamayan Zehra Yıldız’dan yardım ister. Zehra’yla Yıldız’ın programda halay çekip oynamasını öğrenen Halit onlara çok kızar. Ama bunun sonucunda Zehra artık fenomen olmuştur.

Kaya, yeni müşterisiyle görüşmeye Leyla’nın da gelmesini ister. Müşteri Leyla’ya Ayşe diye hitap edip karısı olduğunu söyler. Kaya bu durum karşısında şok olur. Halit, Yıldız’a evliliklerini tekrar denemek istediğini söyler.

Yasak Elma 54. Bölüm Fragmanı Yayında! Ender Yıldız’a Evini Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler