Ana SayfaDizilerYasak Elma 54. Bölüm Fragmanı Yayında! Ender Yıldız'a Evini Açıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 54. Bölüm Fragmanı Yayında! Ender Yıldız’a Evini Açıyor!

Yasak Elma merakla beklenen 54. yeni bölümüyle 28 Ekim pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ender, Şahika’nın işbirlikçisinin kim olduğunu sesinden tanır. Leyla’nın sahne bir kardeş olduğunu anlar ve yalanlarını ortaya çıkarır. Kendisini Leyla diye tanıtan Ayşe’nin eski kocası ortaya çıkar. Halit, tam Yıldız boşanma protokolünü imzalayacağı sırada kağıdı önünden çekip bir kez daha denemek istediğini söyler. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Ender Yıldız’a evini açıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ender Yıldız’a Evini Açıyor!

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanında; Kaya Yıldız’a bekar bir erkeğin yayında kalmasının uygun olmayacağını söyler. Bir günde nereden ev bulacağını bilemeyen Yıldız, çözümü Ender’in evine gitmekte bulur. Zehra, Yıldız’da kitap tanıtımı için yardım ister. Yıldız, Zehra’nın kendisine kaldığı sözlerini duyunca ona yardım eder. Gittikleri yerde bol bol göbek atan ikilinin videosunu izleyen Halit çılgına döner.

İşte Yasak Elma 54. bölüm yeni fragmanı….

 

YASAK ELMA 53. BÖLÜM ÖZETİ!

Halit, Yıldız ile oğlunu konağa götürmek ister. Ama Yıldız Şahika’nın da konakta olacağını öğrenince buna yanaşmaz. Bu duruma Şahika’da karşı çıkınca Halit ona oğlundan ayrı kalamayacağını söyler. Halit Can için konakta sünnet daveti yapılır. Yıldız, davete Ender’i de çağırır. Ender’in davette olmasından Halit de Şahika’da rahatsız olur. Ender, konaktaki hizmetçinin kendisine çalışmadığını anlar.

Adam tutup Şahika’nın odasından gizli görüşme yaptığı telefonu ele geçirir. Telefondaki numarayı aradığında telefona bir adam cevap verir. Böylelikle onun bir iş birlikçisi olduğundan emin olmuş olur. Kaya, Leyla’yla baş başa bir yemek yedikten sonra Leyla, bu yemek için Kaya’ya teşekkür etmek için bir hediye alır. Kaya, Leyla’ya yeni bir süpriz yapmak ister.

Leyla, İzmir’e büyük annesini ziyarete gittiklerini öğrenince şok olur. Lila, Erim ve Zehra kardeşleri görmek için Yıldız’ın yanına giderler. Şahika, Halit’e Yıldız’ın Emir’in evinde neden yaşadıklarını aralarında bir şey olabileceği imasında bulununca sert tepki alır. Sonra, ikisinin birlikte yaşadığını söyleyip oğlunun velayetini kolaylıkla alabileceğini söyler. Yıldız Halit’le görüşmek istediğini söyler ve boşanma protokolünü önüne koyar. Şahika ise işbirlikçisine Yıldız’dan kurtulup bebeğin kendisine anne diyeceğini söyler.

Yasak Elma 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit’in Yıldız’dan Boşanmaya Niyeti Yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler