Ana SayfaDizilerÇocuk 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Asiye'ye Annelik Dersi Veriyor!

İlgili Postlar

Çocuk 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Asiye’ye Annelik Dersi Veriyor!

Star Tv ekranlarında pazartesi günleri yayınlanan dizinin yayın günü değişti. Artık pazartesi değil salı günleri ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asiye, Ali Kemal’le Murat’ın bir birlerine düştüğünü görünce her şeyi anlatmaya mecbur kalır. Onların bir abilerinin olduğu, onunda Hasan olduğunu, Efe’nin onun oğlu olduğunu ve çocuğun annesinin de Akça olduğunu söyler. Gerçekleri öğrenen Hasan Asiye’ye annelik dersi veriyor.

Salı Dizileri 2019

Hasan Asiye’ye Annelik Dersi Veriyor!

Çocuk 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 29 Ekim salı günü ekranlara gelecek. Fragmanda; Asiye, Murat’ın bir adam öldürdüğünü Hasan’dan öğreniyor. Hasan, elinde kürekle ya o cesedi gömeceklerini ya da Murat’ın hapse gireceğini söylüyor. Asiye Hasan’a, oğlunun hapse girmesini istemediğini ne gerekiyorsa yapmasını söyler. Elindeki küreği Asiye’ye uzatan Hasan, anneliğin çocuğunu bırakıp gitmekle olmayacağını söyleyip ona ‘Anne’ der ve ondan anneliğini göstermesini ister.

İşte Çocuk 7. bölüm 2. fragmanı…

ÇOCUK 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Kemal, Hasan’ın söylediklerinden sonra Şule’ye ondan boşanacağını söyleyip evi terk eder. Bir yerde oturup sakinleşmek isteyen Ali Kemal, Akça’yı konuşmak için yanına çağırır. Akça, onun sarhoş olduğunu görünce ona yardım edip oteline götürür. Şule’de peşlerine taktığı iki adamla onların otele girerken fotoğraflarını çektirir. Ertesi gün Şule, gazetelerde yayınlanan haberi alıp Hasan’a götürür.

Akça, Hasan’la konuşup ona bir şans daha vermeye karar vermiştir. Hasan bu haberi öğrendikten sonra Akça’yı alıp eski bir eve götürür ve tehditkar konuşur. Akça ise gerçekleri anlatıp onun her duyduğu şeyde yine gözlerini hastane de mi açacağını söyleyince Hasan onu kaybetmemek için geri adım atar. Gazetede çıkan haberlerden sonra şirkete gazeteciler dolar.

Şule’de o otelde ailecek bir arada olduklarını o kadının da aile dostu olduklarını açıklarken, Ali Kemal gelip kendisine yardım eden kadını düşürdüğü durum için ondan özür dilediğini söyler. Eşyalarını almak için eve gelen Ali Kemal, bu haberleri Şule’nin yaptırdığını söyler. Şule, evden giderse kendisini öldüreceğini söyleyip kafasına silah ayar. Hasan’da o sırada Ali Kemal için görüşmeye gelmiştir. Arkadan yanaşıp Şule’nin elindeki silahı alır. Babalık testi sonucunu öğrenen Ali Kemal, Murat’a karısıyla ne zamandır ilişkisi olduğunu sorar.

Çocuk 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asiye Tüm Gerçekleri Anlatmak Zorunda Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler