Ana SayfaDizilerÇocuk 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asiye Tüm Gerçekleri Anlatmak Zorunda Kalıyor!

İlgili Postlar

Çocuk 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asiye Tüm Gerçekleri Anlatmak Zorunda Kalıyor!

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Çocuk 6. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali Kemal, Efe’ye götürüp babalık testi yaptırıyor. Çıkan sonuçta çocuğun babası değil amcası olduğunu öğreniyor. Direkt Murat’la Şule’nin kendisini aldattığını düşünür ve iki kardeş karşı karşıya gelir. Böyle olunca da Asiye, tüm gerçekleri anlatmak zorunda kalıyor. Hasan ise kendisinin yurttan kaçtıktan sonra bir kadının gelip yüklü bağış yaptığını öğreniyor ve o kadının kim olduğunu araştırmaya başlıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Asiye Gerçekleri Anlatmak Zorunda Kalıyor!

Çocuk 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali Kemal, eve gelip Efe’nin kendi çocuğu olmadığını, Şule ile Murat’ın ilişkisi olduğunu söyler. Şule, Ali Kemal’e bu düşüncesi için çok sinirlenir ve bir tokat atar. Asiye, Ali Kemal’in, Efe’nin onun oğlu olmadığını, yeğeni olduğunu ve bir ağabeylerinin olduğunu onunda Hasan olduğunu söyler. Efe’nin Hasan’ın oğlu olduğunu annesinin de Akça olduğunu söyler. Hasan, o yüklü bağış yapan kadının adresini bulur. Akça, Ali Kemal’e Şule’nin çocuğu hazırlamasını onu almaya annesiyle babasının geleceğini söyler.

İşte Çocuk 7. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/4UsQk-EjP3g

ÇOCUK 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Kemal, Hasan’ın söylediklerinden sonra Şule’ye onunla boşanacağını söyleyip evi terk eder. Bir yerde oturup sakinleşmek ister ve Akça’yı konuşmak için yanına çağırır. Akça, onun sarhoş olduğunu görünce ona yardım edip oteline götürür. Şule’de peşlerine taktığı iki adamla onların otele girerken fotoğraflarını çektirir. Ertesi gün Şule, gazetelerde yayınlanan haberi alıp Hasan’a götürür.

Akça, Hasan’la konuşup ona bir şans daha vermeye karar vermiştir. Hasan bu haberi öğrendikten sonra Akça’yı alıp eski bir eve götürür ve tehditkar konuşur. Akça ise gerçekleri anlatıp onun her duyduğu şeyde yine gözlerini hastane de mi açacağını söyleyince Hasan onu kaybetmemek için geri adım atar. Gazetede çıkan haberlerden sonra şirkete gazeteciler dolar. Şule’de o otelde ailecek bir arada olduklarını o kadının da aile dostu olduklarını açıklarken, Ali Kemal gelip kendisine yardım eden kadını düşürdüğü durum için ondan özür dilediğini söyler.

Eşyalarını almak için eve gelen Ali Kemal, bu haberleri Şule’nin yaptırdığını söyler. Şule, evden giderse kendisini öldüreceğini söyleyip kafasına silah ayar. Hasan’da o sırada Ali Kemal için görüşmeye gelmiştir. Arkadan yanaşıp Şule’nin elinden silahı alır. Babalık testi sonucunu öğrenen Ali Kemal, Murat’ı çağırıp karısıyla ne zamandır ilişkisi olduğunu sorar.

Çocuk 6. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Hasan Annesinin Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler