Ana SayfaDizilerÇocuk 6. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Hasan Annesinin Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

İlgili Postlar

Çocuk 6. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Hasan Annesinin Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Star Tv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Çocuk, 6. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali Kemal, Efe’nin öz babası olmadığını öğreniyor. Doktor Ali Kemal’e çocuğun babası olmadığını ancak amcası olabileceğini söylüyor. Bunu duyan Ali Kemal, karısıyla kardeşinin ilişkisi olduğunu düşünmeye başlıyor. Öte yandan Hasan ise büyüdüğü yetimhaneye gidip geçmişini araştırmaya başlıyor. Hasan annesinin kim olduğunu öğrenecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Hasan Annesinin Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Çocuk diziinin 6. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hasan, büyüdüğü yetimhaneye gittiğinde kendisinin oraya geldiği sene bir kadının geldiğini ve yüklü miktarda bağış yaptığını öğreniyor. Hasan, o kadının kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Ali Kemal, Murat’a Efe’nin babası değil amcası olabileceğini öğrendiğini söyleyip, karısıyla ne zamandan beri ilişkisi olduğunu sorar. Hasan ise kendisi hakkındaki bilgilerin olduğu dosyayı bulur. Hasan, Asiye’nin annesi olduğunu öğrenecek mi?

İşte Çocuk 6. bölüm 3. fragmanı…

 

ÇOCUK 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Annesini hastanede gören Ali Kemal, onun orada ne işi olduğunu sorar. Oda Hasan’ı yaralı olarak bulup hastaneye getirdiğini söyler. Murat, arkadaşlarını toplayarak Hasan’ı mekanını basar ve intikamını alır. Hasan, hastaneden çıkınca tekrar Akça’nın peşine düşer. Akça, çantasını almak için konağa gider ve bahçede Efe’yi ağlarken görür. Efe, Akça’ya annesinin kendisini istemediğini sevmediğini söyler.

Bunun üzerine Akça, Efe’yi alıp kaçar. Arabasını satılığa çıkaran Akça, otele yerleşir. Otelde Efe, aniden fenalaşır ve Akça Şule’yi arar. O da fıstığa alerjisi olduğunu söyleyip yanına gitmek için evden telaşla çıkar. Ali Kemal’de gecenin bir vakti evden çıkan Şule’yi takip eder. Otelin kapısına dayanan Ali Kemal, içeride Şule’yle Akça’yı görünce rahatlar.

Akça, arabayı satıp Efe’yle otobüse binip uzaklara gitmeye hazırlanır. Ama Hasan’ın adamları Akça’nın izini sattığı arabadan bulur. Hasan, Efe’yi ailesine teslim eder. Ali Kemal, Akça’ya çok öfkelenir ve çocuğunu neden kaçırdığını anlayamaz. Hasan, Ali Kemal’e Akça’nın çocuğu neden kaçırdığını karısına sormasını ister. Hatta kulağına eğilip, ‘Çocuk senden değil’der.

 Çocuk 6. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Kemal Babalık Testi Yaptırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler