Ana SayfaDizilerÇocuk 6. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Kemal Babalık Testi Yaptırıyor!

İlgili Postlar

Çocuk 6. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Kemal Babalık Testi Yaptırıyor!

Star Tv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Çocuk 6. yeni bölümüyle 14 Ekim pazartesi günü ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Ali Kemal Efe’nin öz oğlu olmadığını Hasan’dan öğrendikten sonra şok oluyor ve babalık testi yaptırıyor. Babalık testinin sonucunda çocuğun babası olmadığını, ancak kan bağı olduğunu öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ali Kemal Babalık Testi Yaptırıyor!

Çocuk 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali Kemal, Efe’nin kendi çocuğu olmadığını öğrendikten sonra Şule’den boşanmak istiyor. Babalık testi yaptıran Ali Kemal, testin sonucunda çocuğun babası olmadığını ancak ya amcası yada dayısı olabileceğini öğreniyor. İşler iyice karışıyor. Asiye, ise çocuğun anasız kaldıktan sonra şimdide babasız kaldığı için gözyaşı döküyor. Akça, Hasan’a Efe’nin kendi çocukları olduğunu söyleyebilecek mi?

İşte Çocuk 6. bölüm 1. fragmanı…

ÇOCUK 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastanede annesini gören Ali Kemal, onun orada ne işi olduğunu sorar. Oda onu yaralı bulup hastaneye getirdiğini söyler. Hasan’a kan lazım olduğunda Asiye kan verir. Murat, arkadaşlarını toplayıp Hasan’ı mekanını basar ve intikamını alır. Hasan, hastaneden çıkar çıkmaz tekrar Akça’nın peşine düşer. Akça, çantasını almak için konağa gittiğinde, bahçede Efe’yi ağlarken görür. Efe, annesinin kendisini istemediğini sevmediğini söyler.

Bunun üzerine Akça, Efe’yi alarak kaçar. Arabasını satılığa çıkaran Akça, otele yerleşir. Otelde Efe, aniden fenalaşır. Çaresiz Şule’yi arayan Akça, Efe’nin fenalaştığını söyler. O da fıstığa alerjisi olduğunu söyleyip yanına gitmek için evden telaşla çıkar. Ali Kemal’de gecenin bir vakti evden telaşla çıkan Şule’yi takip eder. Otelin kapısına dayanan Ali Kemal, içeride Şule’yle Akça’yı görünce rahatlar.

Akça, arabayı satıp Efe’yle otobüse binip uzaklara gitmeye hazırlanırken, Hasan’ın adamları Akça’nın izini sattığı arabadan bulur. Hasan, Akça’yı çocukla birlikte bulur ve Efe’yi ailesine teslim eder. Ali Kemal, Akça’ya çok öfkelenir ve çocuğunu neden kaçırdığına bir anlam veremez. Konuşulanlardan anladığı kadarıyla Hasan, Ali Kemal’e Akça’nın çocuğu neden kaçırdığını karısına sormasını ister. Hatta kulağına eğilip, ‘Çocuk senden değil’der.

Çocuk 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Kemal Hasan’dan Duyduklarıyla Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler