Ana SayfaDizilerAfili Aşk 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İlk Aşkının Kerem Olduğunu...

İlgili Postlar

Afili Aşk 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İlk Aşkının Kerem Olduğunu Anlıyor!

Afili Aşk merakla beklenen 18. yeni bölümüyle 16 Ekim çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kerem ile Ayşe’nin boşanma davaları erteleniyor. Avukat, evlilik danışmanına giderek onu ikna edip rapor alabilirlerse davayı öne alabileceğini söyler. İkili evlilik danışmanına gider ama Muhsin bey onların boşanmak istediklerini öğrenir. Kerem, Ayşe’yi çocukken öpenin kendisini olduğunu hatırlıyor. Kerem’in kulübede unuttuğu kuğu Ayşe’nin eline geçiyor. Ayşe ilk aşkının evlendiği kişi yani Kerem olduğunu anlıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe İlk Aşkının Kerem Olduğunu Anlıyor!

Afili Aşk 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem, Ayşe’nin kulübede çocukken elinde kağıttan kuğu olan çocuğun kendisini öptüğünü ve ilk aşkının o olduğunu söyledikten sonra Kerem, o çocuğun kendisi olduğunu hatırlar ama Ayşe’ye nasıl söyleyeceğini bilemez. Kerem aynı kuğuyu yapıp kulübede unutur. Ayşe’ye bir paket gelir ve içinde ‘Senin oğlan bunu kulübede unutmuş’ yazar. İlk aşkıyla evlendiğini anlayan Ayşe, Kerem’den ayrılabilecek mi?

İşte Afili Aşk 18. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/foUpLUrG4vU

AFİLİ AŞK 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem, Volkan, Gonca ve Ayşe, bir araya gelip Muhsin beyle Yelda hanımı barıştırmanın bir yolunu arar. Kerem, babasının annesine nasıl evlenme teklif ettiğini anlatırken Ayşe’nin aklına bir fikir gelir. O geceyi onlara tekrar yaşatmak için Muhsin beyin Yelda hanıma evlenme teklif ettiği kulübeye giderler. Kulübeyi aynı o günkü gibi hazırlarlar.

Ayşe yemekler hazırlarken Kerem’de odayı düzenler. Kulübede yaşayan Rasim onları Muhsin ile Yelda zannedip eski günleri hatırlayarak arabanın lastiklerinin havasını indirir. İkili gitmek için arabalarına bindiklerinde arabanın tekerlerinin havasının indirilmiş olduğunu görürler. Rıfat, Muhsin’i çağırdığı yemeğe dansçı kızları da çağırır. Kızlar masaya oturduğunda fotoğrafları çekilir ve magazine düşer. Yelda, tam Muhsin’le yemeğe gitmeye razı olmuşken fotoğrafları görür ve yemeğe çıkmaktan vazgeçer.

Kerem’le Ayşe’de kulübede mahsur kalır. İkili şişe çevirmece oyunu oynar. Kerem, Ayşe’ye  ilk aşık olduğu ve ilk öptüğü çocuğun kim olduğunu sorar. Ayşe’de çocukken elinde kağıttan kuğu olan bir çocuğun kendisini öpüp kaçtığını anlatır. Geceyi birlikte geçiren ikili, ertesi gün mahkemeye yetişirler. Hakim ikisini ve şahitleri dinler ve kararını açıklar.

Afili Aşk 18. Bölüm Fragmanı Yayında! Kerem’le Ayşe’nin Boşanma Davası Erteleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler