Ana SayfaDizilerAfili Aşk 18. Bölüm Fragmanı Yayında! Kerem'le Ayşe'nin Boşanma Davası Erteleniyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 18. Bölüm Fragmanı Yayında! Kerem’le Ayşe’nin Boşanma Davası Erteleniyor!

Afili Aşk dizisi merakla beklenen 17. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Volkan, Gonca, Kerem ve Ayşe bir araya gelip Muhsin beyle Yelda hanımı barıştırmak için bir plan yaparlar. Onların ilk evlenmeye karar verdikleri geceyi tekrar yaşatmaya karar verirler. Ama ikili kulübede mahsur kalırlar. Ertesi gün yola çıkarlar ve mahkeme yetişirler. Ceyda ile Volkan onlara şahitlik ederler. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Kerem’le Ayşe’nin boşanma davası yeniden görülmek üzere erteleniyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem’le Ayşe’nin Boşanma Davası Ertelenecek!

Afili Aşk 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hakim, Kerem’le Ayşe’yi boşamıyor tekrar görülmek üzere erteliyor. Avukat, onların evlilik danışmanına gidip boşanmamanın hayatlarını ne denli zor duruma soktuğunu ispatlarlarsa mahkeme gününü erkene alabileceğini söyler. İkili evlilik danışmanına gider. Kerem, Ayşe’nin parasında gözü olduğunu söyler. Ayşe, eve sarhoş gelir ve uyur. Kerem ise Ayşe’ye bakarak onu ilk öpen çocuğun kendisi olduğunu hatırlar. Muhsin bey Kerem’le Ayşe’nin boşanmak üzere olduklarını öğrenir.

İşte Afili Aşk 18. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/Dq42eoA38wA

AFİLİ AŞK 17. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Muhsin bey Yelda’nın gitmesine engel olup kendisi evden ayrılır. Kerem, Volkan, Gonca ve Ayşe, Muhsin beyle Yelda hanımı barıştırmanın bir yolunu arar. Kerem, annesiyle babasının nasıl evlenmeye karar verdiklerini anlatırken Ayşe’nin aklına bir fikir gelir. O geceyi onlara yaşatmak için Muhsin beyin Yelda hanıma evlenme teklif ettiği kulübeye giderler. Aynı o günkü gibi hazırlarlar.

Ayşe yemekler hazırlar. Kulübede yaşayan Rasim onları Muhsin ve Yelda zannedip eski günleri hatırlayıp arabanın lastiklerinin havasını indirir. Gitmek için arabalarına bindiklerinde arabanın tekerlerinin havasının indirilmiş olduğunu görürler. Muhsin, Rıfat’la buluşur. Oda dansçı kızları masaya davet eder. O sırada fotoğrafları çekilir ve magazine düşer. Yelda, o fotoğrafları gördükten sonra Muhsin’le yemeğe çıkmaktan vazgeçer.

Kerem’le Ayşe’de kulübede mahsur kalırlar. Gonca ile Volkan, yalnız kalırlarsa belki boşanmadan vazgeçerler diye onları getirmeye gitmezler. İkili şişe çevirmece oynar. Kerem’in Ayşe’ye ilk sorusu ilk aşık olduğu ve ilk öptüğü çocuğun kim olduğu olur. Ayşe’de çocukken kendisini bir çocuğun öpüp kaçtığını anlatır. Geceyi birlikte geçiren ikili ertesi gün olan mahkemeye yetişirler. İkisi ve şahitler de ifadelerini verdikten sonra hakim kararını açıklar.

Afili Aşk 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem İle Ayşe Hakim Karşısına Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler