Ana SayfaDizilerAfili Aşk 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem İle Ayşe Hakim Karşısına...

İlgili Postlar

Afili Aşk 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem İle Ayşe Hakim Karşısına Çıkıyor!

Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Afili Aşk 17. yeni bölümüyle 9 Ekim çarşamba günü ekranlara gelecek. Yelda, Muhsin’in kendisinden boşanmayı düşündüğünü öğrenip evi terk etmişti. Yeni bölümde, Kerem, Volkan, Gonca ve Ayşe onları tekrar bir araya getirmek için planlar yapmaya başlarlar. Muhsin Yelda’nın gönlünü alacak mı? Dizinin yeni bölüm fragmanında, Kerem ile Ayşe boşanmak için hakim karşısına çıkıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem İle Ayşe Hakim Karşısına Çıkıyor!

Afili Aşk 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Volkan, zaman makinesi olsa Yelda ile Muhsin beyin en aşık oldukları yıllara götürmek istediğini söyler. Volkan’ın konuşmasından sonra Ayşe’nin aklına bir fikir gelir. Muhsin’le Yelda’nın yıllar önce birlikte kaldıkları kulübeyi bulup o günkü gibi hazırlamaya koyulurlar. Ama elektrikler kesilince Ayşe ile Kerem orada mahsur kalırlar. Muhsin bey ise İspanyol dansçılarla çekilmiş resimleri internete düşer. İkilinin yalnız kalması bir işe yaramaz boşanmak için hakim karşısına çıkarlar.

İşte Afili Aşk 17. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/tb0nY6WqIMs

AFİLİ AŞK 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Muhsin bey Kerem’le Ayşe’ye Yelda’dan boşanmak istediğini söyler. Kerem, annesinin bu durumdan haberi olmadan onunla bir konuşma yapar. Babasının yeni ameliyat olduğunu onunla birlikte gezilere gitmesini söylerler ancak Yelda, Muhsin’in gideceği yerlere gitmek istemediğini söyler. Bir gün Muhsin’in yazdığı bir mesajı okuyan Yelda aldatıldığını düşünür.

Bunun üzerine Kerem’de babasının yüklü miktarda şirketten para çektiğini öğrenince onu takip etmeye karar verir. Kerem, Ayşe ve Volkan, Muhsin’i takip eder ve kapısında silahlı adamların olduğu bir çiftliğe girdiğini görürler. Volkan dışarıda bekler. Ayşe’yle Kerem, içeri girip Muhsin beyin bir kadınla atların olduğu yerde konuşmalarına şahit olurlar ama adamlar bunları yakalar. Volkan kalçasından vurulur.

Son anda Ayşe’nin ve Kerem’in Muhsin beye seslenmesiyle adamların elinden kurtulurlar. Muhsin aslında oraya at satın almaya gelmiştir. Şirketteki kokteylde Ceyda, içkilerin yerini değiştirip Ayşe’nin sarhoş olmasını sağlar. Ayşe, sarhoş olunca Kerem’e yakışıklı olduğunu itiraf eder hatta aynı yatakta yatarlar. Ertesi gün Volkan, Yelda’ya bulduğu kızı sevmediğini söylerken ağzından Muhsin beyin ondan boşanmak istediğini kaçırır. Ertesi gün Yelda, valizini alıp evi terk eder.

Afili Aşk 17. Bölüm Fragmanı Yayında! Boşanma Konusu Rafa Kalkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler