Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 39. Bölüm Fragmanı Yayında! Züleyha İle Hünkar Hanım Restleşiyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 39. Bölüm Fragmanı Yayında! Züleyha İle Hünkar Hanım Restleşiyor!

Perşembe günleri izleyicileri ekranlara kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova 39. yeni bölümüyle 10 Ekim perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Konağa elinde silahla giden Yılmaz, Züleyha ile konuşur ve Adnan’da karnındaki çocukta kabulü olduğunu söyler. Ama Züleyha, mutsuzluk üzerine mutluluk kurulamayacağını artık her şeyin bittiğini söyler. Dizinin yeni fragmanında, Züleyha ile Hünkar hanım restleşiyor.

Perşembe Dizileri 2019

Züleyha İle Hünkar Hanım Restleşiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Müjgan’ın babası intihan ediyor. Yılmaz, Züleyha’ya ondan vazgeçmeyeceğini Müjgan’a her şeyi anlatıp ondan boşanacağını söyler, Hünkar Züleyha’nın aklından neler geçiyor merak eder. Hünkar hanım, Züleyha’ya hayatta kendisi için önemli iki şeyin olduğunu, bunların annesiyle oğlu olduğunu onlar için yapacaklarını hayal bile edemeyeceğini söyleyip ayağını denk almasını ister.. Züleyha ise asıl kendisinin ayağını denk almasını Yılmaz’ın kendisi için yapacaklarını tahmin bile edemeyeceğini söyler.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 39. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1180127935585492994

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 38. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Yılmaz’a silah çektiğinde Züleyha onun önüne siper alınca onunla gidebileceğini ama Adnan’nın yüzünü bir daha göremeyeceğini söyler. Züleyha,arabaya binmek zorunda kalır. Yılmaz’ın da arkasından takip etmemesi için arabasının lastiklerine ateş eder. Demir ve Züleyha köylü kıyafetleri giyip katırlarla sınır dışına çıkmaya az bir zaman kala Adnan’ın ateşi çıkar. Demir, hiç tereddüt etmeden Adana’ya geri döner ve Adnan’ı kurtardıktan sonra teslim olur.

Züleyha, Demir’e uzun uzun sarılır ve hürriyetinin yerine Adnan’ı kurtardığı için minnettar olduğunu söyleyip onu bekleyeceğini söyler. Hünkar, işlerin başına geçer. Çiftlikte de büyük güvenlik önlemi alıp Züleyha’nın hiç bir yere çıkmasına izin vermez. Ama Yılmaz, elinde silahla duvarı aşıp çiftliğe girer. Adamlar üzerine yürüse de aldırmaz Züleyha’ya çocuklarıyla birlikte onu kabul ettiğini söyleyip onu yaşadığı esaretten kurtarmak istediğini söyler.

Ama Züleyha, Müjgan’ı mutsuz ederek ikisinin mutlu olamayacağını artık çok geç olduğunu söyler. Yılmaz’ın aklında sadece Züleyha vardır ve Müjgan’la konuşmak için eve gelir. Fekeli, Müjgan’ın babasının hastaneye sattığını öğrenip orayı satın almaya gider. Yıllarca şantaj edildiği anlatan Müjgan’ın babasına Fekeli, vicdan azabından kurtulmak için gerekeni yapmasını söyler ve çıkar. Yılmaz, Müjgan’la tam konuşacakken telefon çalar.

Bir Zamanlar Çukurova 39. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yılmaz’ın Züleyha’dan Vazgeçmeye Niyeti Yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler