Ana SayfaDizilerVuslat 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Saatin Feride'de Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Vuslat 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Saatin Feride’de Olduğunu Öğreniyor!

Vuslat dizisi 24. yeni bölümüyle 7  ekim pazartesi günü ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, Feride’nin gözleri bağlı bir şekilde babasına götürüldüğünü görür. Babasının Feride’yi neden kaçırır anlam veremez. Tahsin’i yalnız yakalayan Aziz, onu arabadan aşağı indirip Fırat’ın mezarına götürüp, artık bundan sonra kendisinden korkmasının zamanı geldiğini söyler. Dizinin yeni fragmanında, Aziz tesadüfen saatin Feride’de olduğunu öğreniyor. Kerem’de saati görüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz Saatin Feride’de Olduğunu Öğreniyor!

Vuslat 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz ile Feride çarpışıyorlar. Feride’nin çantası yere saçılıyor ve içinden düşen saati Aziz görüyor. O saati arayan Aziz Feride’den saati kendisine satmasını istiyor. Feride’de kendisine ait olduğunu düşündüğü şeylere sahip çıkmasını söylüyor. Kerem’de saati görüp şaşırıyor. Nehir ise Tahsin beye, Aziz’in araştırma yapmaya başladığını, kendisinden sakladığı bir şey olup olmadığını soruyor.

İşte Vuslat 24. bölüm 2. fragmanı…

VUSLAT 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz’in oynadığı oyunu, Altan’dan sonra Emine’de öğrenir. Feride, Hasibe’ye o adamla ne işi olduğunu sorar ama cevap alamaz. Fırat ise annesini iyice sıkıştırınca babasının dükkanını onu hapisten kurtarmak için Tahsin’e sattığını söyler. Sinirlenen Fırat keşke hiç hapisten çıkmamayı tercih edeceğini söyler.

Feride, Emine’nin evine giderken onu taksiye binerken görür ve takip eder. Emine, Altan’ın evine gider. Aziz ile Altan otururken telaşla gelen Emine’nin bu oyunu öğrendiğini duyan Aziz, kızar ama Altan söylemeye mecbur kaldığını söyler. O sırada Feride gelir. Aziz, yine onu hatırlamıyormuş gibi yapar. Orada ne yaptıklarını soran Feride’ye Altan, Emine’nin evlilik tarihini belirlemek için orada olduğunu söyler.

Emine, daha evlilik teklifi almadığı için şok olur. Aziz, Nehir’i yemeğe çağırır. Bu arada Aziz, Tahsin’le Nehir’in hesaplarla oynadıklarının farkına varır. Feride’nin yeni çizimlerini müşteriye değil İtalya’ya gönderen Nehir, onu yurt dışına göndermek ister ancak sözleşme engeli takılır. Feride, yurt dışına gitmeyi kabul etmez. Nehir’in aklına Hasibe gelir. Feride’nin öz annesi olmadığını öğrenince onu alıp konuşmak için dışarı çıkarır. Aziz, Feride’yi uzaktan izlerken onun kaçırıldığını görüp takip eder ve babasının da orada olduğunu görür.

Vuslat 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘ Benden Kork Zamanı Geldi’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler