Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 17. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Kayra Suna'nın Annesi Olmadığını...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 17. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Kayra Suna’nın Annesi Olmadığını Öğreniyor!

Star Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 16. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Tüm düğümler yavaş yavaş çözülmeye başlıyor. Nejat, hasta olan Aylin’e kızını görmesine izin veriyor. Şevket, ise çocuklarını bir araya toplayıp annelerinin yaşadığını söylemeye karar veriyor. Kayra’nın eline Suna’nın kimliği geçiyor ve orada Aylin değil Suna Doğan yazdığını okuyor. Kayra, Suna’nın annesi olmadığını öğreniyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kayra Suna’nın Annesi Olmadığını Öğreniyor!

Benim Tatlı Yalanım 17. bölüm ön izleme yayınlandı. Ön izlemede; Gerçekleri öğrenen Kayra, ne Suna’yı ne de babasını istemiyor. Nejat, tüm olanları anlatıyor. Aslında, Suna’yı annesi sandığı için bu yalanı sürdürdüklerini, bunu kendilerine anlatmaya karar verdiklerini ancak böyle öğrenmesini istemediğini söylüyor. Kayra, babasını ve Suna’yı değil sadece gerçek annesini istediğini, Afrika’ya gidip annesini bulacağını söylüyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 17. bölüm ön izleme….

BENİM TATLI YALANIM 17. BÖLÜM ÖN İZLEME!

Nejat, Suna’ya aşkını itiraf eder ve en yakın zamanda Aylin’den boşanıp doktor eşliğinde Kayra’ya gerçekleri anlatmayı planlarlar. Suna, fenalaşıp hastaneye yatan Aylin’i ziyarete gider. Kayra, babasının Suna isminde birine aşık olduğunu duyduğu için kendi çapında araştırmaya yapmaya başlar. Suna’nın kimliğini alıp arkadaşına gösterir. Oda orada Suna Doğan yazdığını söyleyince arkadaşıyla konuşmak istemez.

Kayra’yı çağıran arkadaşı, Suna Doğan’ın sosyal medya hesabını gösterip onun annesi olmadığını, Afrika’ya hiç gitmediğini gösterince Kayra kendini tuvalete kilitler. Nejat’la Suna gelip onu oradan çıkarmaya uğraşır. Suna’nın sesini duyan Kayra içeriden çıkar ve kendisini bırakıp gitmemesini söyler. Aylin, kızını görmek için eve geldiğinde fenalaşma numarası yapıp evde kalmayı başarır. Suna, onun haline üzülüp gece de evde kalmasına izin verir.

Şevket, çocuklarına Pervin’in yaşadığını söylemek için bir araya çağırdığında Nejat, Kayra ve Aylin evde yalnız kalır. Aylin, gece Kayra’nın yanına gidip ona sarılıp ağlar. Sabah kahvaltıda Suna’nın da evde olduğu sırada Aylin kızını uyandırmak istediğini söyler. Kayra’nın Suna diye sayıklayarak uyandığını görür. Kayra, Aylin’i kovup tekrar kimlikteki Suna yazısını okuyup ağlamaya başlayarak kendisini sokağa atar. Aylin, Kayra’ya yetişip ona tutmayı başarır.

Benim Tatlı Yalanım 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Nejat Yalansız Bir Gelecek Planlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler