Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Nejat Yalansız Bir Gelecek Planlıyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Nejat Yalansız Bir Gelecek Planlıyor!

Star Tv ekranlarında perşembe günleri yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinin yayın günü değişti ve cumartesi günleri yayınlanmaya başladı. Dizinin 16. yeni bölümü 5 Ekim cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Kayra’yı bulan Aylin onu Nejat’ın evine getirir. İkili yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelir. Aylin Suna’yla uğraşmaya başlar ve çocuğunun yakınlarında olmasını istemez. Hande’in yaptıklarını ise Nejat öğrenir. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Nejat yalansız bir gelecek planlıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Nejat Yalansız Bir Gelecek Planlıyor!

Nejat, Şevket ile buluşur ve Kayra’ya gerçekleri anlatma kararı aldığını açıklar. Bunu üzerine Şevket de Suna ile arasını düzeltmeye karar verir. Rafet ize, yanında çalıştığı Berrin Hanım’ı birine sarıldığını görür. Berrin’in sarıldığı kişi ise babası Şevket’tir. Nejat, Serkan ve Hayri’ye sonunda Suna’ya aşık olduğunu itiraf eder. Nejat’ın bu itirafına sevinirler ancak Aylin’e ne olacak sorusu akıllarına gelir. Nejat, Suna’ya onu sevdiğini söyler ve gelecek planlarından bahseder. O sırada Aylin ikilinin konuşmalarını duyar.

İşte Benim Tatlı Yalanım 16. bölüm fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Kayra’nın mektup bırakıp kaybolmasının ardından, Nejat ile Suna her yerde onu aramaya başlar. Kayra ise asıl annesi Aylin tarafından yolda bulunmuştur. Aylin, Kayra’yı evine götürüp Nejat’a teslim eder. Suna, parkta karşılaştığı kadını tanır. Diğerleri ise Aylin’i karşılarında görünce şok olur. Nejat, yıllarca biriktirdiği tüm öfkesini Aylin’e kusar. Aylin, Nejat’la önemli bir şey konuşmak için buluşmak ister.

Suna, Kayra’yı ve Nejat’ı kaybetmek korkusu yaşamaya başlar. Bunu anlayan Nejat Aylin’le olan görüşmesine Suna’yı da yanında götürür. Aylin, Nejat’a kızını görmek istediğini söyler. Nejat ise onun bu istediğine çok öfkelenir ve karşı çıkar. Çaresiz Aylin, Suna’dan yardım ister. Kayra ise babasıyla Hayri’nin konuşmalarından Suna ismini duymuş ve babasının aşık olduğu Suna’nın kim olduğunu kendi çapında öğrenmek için uğraşır. Nejat, Hande’nin Suna’yı tehdit edip kendisinden uzaklaştırmaya çalıştığını öğrenir. Ne olursa olsun artık Hande’yi şirketinde istemez ve onu işten kovar.

Benim Tatlı Yalanım 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aylin’e Nejat’ın Tepkisi Sert Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler