Ana SayfaDizilerKadın 66. Bölüm Fragmanı Yayında! Hatice'nin Ölüm Haberiyle Aile Perişan Oluyor!

İlgili Postlar

Kadın 66. Bölüm Fragmanı Yayında! Hatice’nin Ölüm Haberiyle Aile Perişan Oluyor!

Televizyon ekranlarının en çok izlenen dizilerden Kadın 65. yeni bölümüyle sezona merhaba dedi. Dizi yine reytinglerde ilk sarıda yer almayı başardı. Dizinin yayınlanan son  bölümünde; İçinde,.Bahar, Hatice, Sarp’ın bulunduğu Arif’in sürdüğü araba kaza yapar. Hatice, Sarp ile Bahar yaralanır ancak Sarp’la Hatice’nin durumu ağırdır ve yoğun bakıma alınır. Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında, Hatice’nin ölüm haberiyle aile perişan oluyor.

Salı Dizileri 2019

Hatice’nin Ölüm Haberiyle Aile Perişan Oluyor!

Kadın dizisi 66. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bahar, Enver ve Şirin annelerinden gelecek iyi haberi beklerden dünyaları başlarına yıkılıyor. Hatice tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyor. Hatice Enver’e zaten oradan kurtulabileceğini sanmadığını öyle hissettiğini söylemişti. Yoğun bakımda olan Sarp’a ne olacak?

İşte Kadın dizisi 66. bölüm fragmanı…

KADIN 65. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Büyük kazayı öğrenen herkes şok içerisindedir. Arif, arabayı kendisini kullandığı ve bu kazaya kendisinin neden olduğunu düşünerek büyük üzüntü yaşayarak olanlardan kendisini sorumlu tutar. Nisan’la Doruk ise annelerini en son bayılıp hastaneye Arif’in arabasıyla giderken gördükleri için kazadan haberleri yoktur ve annelerin iyileşmesi için iyilik yapmaya başlarlar.

Arif, kazadan fazla yara almaz ama Hatice ile Sarp yoğun bakıma alınır. Sarp, Hatice’yle aynı odadadır. Enver, Hatice ile görüşür. Hatice, kocasına hastaneden çıkamayacağını öyle hissettiğini söyler. Şirin annesini görmek için hazırlanır ancak son anda onu odaya almazlar. Bunu duyan Şirin ortalığı bir birine katar. Enver, Hatice’yle son konuşması aklına gelir.

Bu arada Emre, Şirin’le kavga ettiği sırada Arda’yı kaybeder. Büyük bir panikle her yere oğlunu aramaya başlar. Oğlunu Emre’ye emanet eden Ceyda olanları öğrendikten sonra Emre’ye karşı tavrı ne olacak bilinmiyor. Enver, ne yapacağını bilemez. Dik durup kızlarını teselli eder ama bir taraftan da neler olacağını Hatice’nin durumunun ne olacağını merak eder.
Bahar kendisini unutur ve hastanede hummalı bir bekleyiş başlar. İkisi de yoğun bakımda yan yana yatan Hatice ile Sarp’a ne olacak. Hangisi hayatta kalabilecek?

Kadın Yeni Sezon 65. Bölüm Fragmanı Geldi! ‘Çünkü Ben Kadınım Savaşırsam Kazanırım’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler