Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nil Berk'e Geri Dönecek...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nil Berk’e Geri Dönecek Mi?

Fox Tv’nin büyük beğeniyle izlenen dizilerinden Bir Aile Hikayesi 16. yeni bölümüyle 5 ekim cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cem Reyhan’ın konser verdiği yere gidip süpriz yapmak ister. Beste bu konuda babasına tam destek olur. Cem’in çıktığı bu yolculuk son yolcuğu mu bilinmiyor. Ufuk, Berk’in Nil’in eski kocası olduğunu öğrenir. Nil Berk’e geri dönecek mi?

Cumartesi Dizileri 2019

Nil Berk’e Geri Dönecek Mi?

Bir Aile Hikayesi 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ufuk, Berk’e düğünün iptal olduğunu söyler. Berk, ne olduğunu sorduğunda, eski kocası yüzünden olduğunu söyleyince, Berk,  Nil’in eski kocası olduğunu itiraf eder. Bunu duyan Ufuk deliye döner ve Berk’e yumruk atar. Nil araya girip onun bir suçu olmadığını bunu kendisinin sakladığını söyler. Ufuk’un düştüğü durum için üzülen Berk Nil’e daha fazla peşinden koşmayacağını bir karar vermesi gerektiğini söyler. Nil, Berk’in kapısına gelir. Nil’in kararı ne olacak? Berk’e geri dönecek mi?

İşte Bir Aile Hikayesi 16. bölüm 2. fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Erdem’le Beste’nin arası düzelir. Mahur, babasının tekne hayali olduğunu öğrendiğinde omu mutlu etmek için çok pahalı bir tekne alır. Müjde, bunu öğrenir ve tekneyi almadan önce kendisine sormadığı için Mahur’a kızar. İkilinin arası tekne yüzünden açılır. Mahur’la Müjde’nin tartışmalarını duyan Şakir, çok üzülür ve oğluyla konuşup karısının gönlünü anlamasını ister.

Reyhan’ın gittiği koronun konserinde bulunan Cem, Engin’in yanına gelip onun çok şanslı olduğunu söylemesiyle kıskançlık krizlerine girer ve eve gelince Reyhan’ın o adamın bulunduğu yere gitmemesini ister. Reyhan ise şarkı söylemeyi çok sevdiğini söyler. Karı koca tartıştıktan sonra Cem, Reyhan’ı üzdüğü için özür diler.

Berk, Nil’in doğum gününe yanında gelmesi için Beste’yi ikna eder. İki kardeş Nil’in doğum gününe gider. Berk. Cemal Süreyya’nın şiir kitabını ona hediye eder. Nil, nişanlısından aynı gün evlenme teklifi alır ama Berk’in hediyesini görünce kafası karışır. Nil, Ufuk’un evlenme teklifine bir cevap vermez ve onunla konuşmak istediğini söyler.

Bir Aile Hikayesi 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Cem’in Gittiği Son Yolculuk Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler