Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Ordu'yu Terk...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Ordu’yu Terk Ediyor!

Show Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Kuzey Yıldızı ilk Aşk izleyenleri kahkahalara boğmaya devam ediyor. Dizi 4. yeni bölümüyle 5 Ekim cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Kuzey’in evinin çatısı yanınca herkes Yıldız’ı suçlar. Yıldız masum olduğunu kimseye inandıramaz. Yıldız’la Kuzey’i bir araya gelir ve geçmişle yüzleşirler. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yıldız artık mücadele etmek istemiyor ve pes edip Ordu’yu terk ediyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Yıldız Ordu’yu Terk Ediyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey’in evini adamlar basar. Kuzey, babasına gidip başının belada olduğunu söyler. Kuzey’in büyük kızı sevgilisini çağırıp kendisini kaçırmasını ister. Yıldız, Kuzey’in köyden kız baktığını duyar. Kuzey’de Yıldız’ın sevgilisi olduğunu duyar. Yüzleşen iki eski sevgili inkar eder. Ama Ruhi ismini duyan Yıldız sinirle onu bulup pataklar. Olanlardan iyice bunalan Yıldız Ordu’yu terk etmeye karar veriyor. Ona babası bile engel olamıyor.

İşte Kuzey Yıldızı ilk Aşk 4. bölüm 2. fragmanı..

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzey’in evinin çatısı yanar. Yangın büyümeden durdurulur ve kimseye bir zarar gelmez. Ama Kuzey, bunu Yıldız’ın yaptığını zannedip öfkelenir. Yıldız, yapmadığını söylese de kimse ona inanmaz. Ailesi bile onun yaktığını düşünür. Kuzey, Yıldız’ı resmen savaş ilan eder. Evinin çatısını yeniden yaptıran Kuzey, Yıldız’a laf çarpar. Kızlarda onun yaktığını zannettiği için Yıldız’la uğraşırlar.

Kuzey, peşlerinde olan düşmanlarını unutup Yıldız’la uğraşırken adamlar Kuzey’i bulmaları yakındır. Bundan henüz kimsenin haberi yoktur. Kızlar okullarına devam eder. Servis şoförünü kafalayıp kendilerini evlerine kadar bıraktıran kızlar bir düşmanla daha yüzleşirler. Kızları bir aha servisine almaması için servis şoförünün babasından uyarı gelir. Onların önünde oğlunu tokatlar.

Kuzey’le Yıldız’ı bir araya getirmek için bir plan yapılır. Pembe, Yıldız’ı bayıltıp Kuzey’le bir araya gelip kozalarını paylaşmalarını sağlar. İki eski sevgili karşı karşıya gelir geçmişin hesabını bir birlerine verirler. Ama her ikisinden de bir itiraf gelmez. Kozlarını paylaşan Kuzey’le Yıldız bir birlerini affedebilecek mi?

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İki Eski Sevgili İlk Defa Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler