Ana SayfaDizilerMucize Doktor 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali'yi Büyük Bir Süpriz Bekliyor?

İlgili Postlar

Mucize Doktor 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali’yi Büyük Bir Süpriz Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Mucize Doktor 4. yeni bölümüyle 3 ekim perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali ,Nazlı ile birlikte organ nakli için şehir dışına gidecekler. Üzgün olan Nazlı’nın yanına giden Ali, kendisiyle arkadaş olmaktan mutlu olduğunu söylediğini hatırlatır ve kendisinin Otizmli olduğunu aptal olmadığını söyleyip hatasını yüzüne vuracak. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Hastane çalışanlarından, Ali’yi büyük bir süpriz bekliyor. Bu süpriz karşısında Ali ne tepki verecek.

Perşembe Dizileri 2019

Ali’yi Büyük Bir Süpriz Bekliyor?

Mucize Doktor 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Adil bey Ali ile konuşup hiç kimsenin tek başına yaşayamayacağını söyler. Ali ise kimsenin kendisini istemediği için onlara güvenmemeyi seçiyor. Nazlı ona yakınlık gösteriyor ancak Ali’nin duyguları ona karşı farklı olabilir. Ali Nazlı’ya aşık mı oluyor. Ferman, kime aynı yerde çalıştığı kişiye sakın aşık olmamasını söylüyor? Hastane çalışanları şimdiye kadar hiç arkadaşı olmayan Ali’ye bir süpriz hazırlıyorlar. Bu süpriz karşısında Ali ne yapacak?

İşte Mucize Doktor 4. bölü 2. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye kalp hastası aynı zamanda hamile bir hasta gelir. Rahminin arka tarafında bir ur olan hastanın bebeğine zarar vermeden o uru almak imkansızdır. Aile kızlarının hayati tehlikesi olduğu için doktorlara bebeği almalarını kızlarını kurtarmalarını ister. Ameliyatı yapacak doktor ise Ferman’dır. Ferman’a hastanın babası, bebeği alıp kızını kurtarmasını eğer kurtarmazsa bu hastaneyi başlarına yıkacağını söyleyerek tehdit eder.

Ferman, hamileliği ilerleyen hastanın bebeğini öldürmeye gönlü razı olmaz. Hastayı ameliyata alan Ferman, hastanın kalp krizi geçirmesiyle ameliyatı tamamlayamaz bebeği de öldürmez. Hasta, babasının ve eşinin inadına ameliyatı olmak ister. Hastanın babası Ferman’dan bu sefer kızını ameliyat etmesi için tehditler savurur hatta Ali’yi göstererek böyle doktorlara mı kızını emanet ettiğini söyleyerek Ali’yi aşağılar. Ama Ferman, asistanına öyle konuşamayacağını söyleyip Ali’ye arka çıkar.

Ali, kadının bebeğine zarar vermeden uru almanın bir yolu olduğunu söyler. Hastanın kalbi geçici olarak durdurulup, bebek kesesiyle dışarı çıkarılıp ur alınır. Bebekte hastada kurtulur. Hastanın babası Ferman’a teşekkür eder. Ferman’da fikrin sahibinin Ali olduğunu işaret eder. Adam, Ali’den özür dileyip teşekkür eder. Adil hoca, Nazlı’dan Ali’ye göz kulak olmasını ister. Nazlı Ali’ye yemek yapıp beraber yerler. Nazlı, Adil hocayı arayıp Ali’ye göz kulak olduğunu söylerken alt katta oturan Ali konuşulanları duyar.

Mucize Doktor 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘Otizmliyim Ben Aptal Değilim’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler