Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldırım Ümran'a Mı Evlenme Teklif...

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldırım Ümran’a Mı Evlenme Teklif Edecek?

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Kardeş Çocukları 21. bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin 20. yeni bölümü 8 ekim salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde düğümler yavaş yavaş çözülmeye başlıyor. Ümran, Umay ve Lebriz’i yemeğe davet eden Yıldırım masada oturanlardan birine evlenme teklif ediyor. Lebriz’in üzüldüğü görülüyor. Evlenme teklifi ya Ümran’a ya da Umay’a geliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Masadan kalkan Ümran’ın arkasından seslenen Yıldırım, buna katlanmak zorunda olmadıklarını söylüyor. Yıldırım Ümran’a mı evlenme teklif edecek?

Salı Dizileri 2019

Yıldırım Ümran’a Mı Evlenme Teklif Edecek?

Kardeş Çocukları 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hayat, kendisinden çok Hayat’la ilgilenen annesine restini çekip babasıyla gitmeyi tercih ediyor. Giderken de Hayat’a odasını da annesini de ona bıraktığını söylüyor. Ümran, Adnan’dan uzak durması için Umay’ı uyarıyor. Adnan ise esas kadının kim olduğunu öğreniyor.

İşte Kardeş Çocukları 20. bölüm 2. fragmanı…

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Umay, Adnan’ın kendisiyle ortak olmak istediğini öğrenince onun hazırladığı sözleşmeyi yırtıp atar. Umay’la Adnan çıkışta magazinciler ikisinin fotoğraflarını çekip ertesi gün aralarında bir şeyler olmuş gibi haber yapar. Hayat, annesini defalarca kere yanına gelmesi için ısrar etmesine rağmen gelmemesine rağmen şimdi Yıldırım’ın evinde işe başladığını öğrenince çılgına döner.

O gece Hayat’la birlikte yatan Umay’ı gören Hayal, Hayat’ı kıskanır. Yıldırım ise Ümran’a mektupta yazdıklarını bildiğini ama tek satırına bile inanmadığını söyler. Ümran, Rezzan’a Yıldırım’ın mektubu okuyup okumadığını sorduğunda ise, Rezzan oğluna mektubun bir aşk mektubu olduğunu söyleyip yırtıp anlattığını söyler. Bunu yaptığı için Ümran’dan özür diler. Savaş, Umay’dan yine para ister. Umay, oralı olmayınca Savaş,onun konuşmalarını kaydedip ses kaydını Reşat verir.

Reşat mahkeme öncesinde Umay’ı görüşmek için yanına çağırarak ses kaydı ona dinletir. Umay, köşeye sıkışır. Hatta Ümran’dan Savaş’la konuşması için yardım ister. Ümran ona yardım etmez.  Mahkeme günü geldiğinde, Umay, Reşat’ın kendisini öldürmek istemediğini masum olduğunu söyler ve Reşat serbest kalır. Savaş, Hayat’a karşı hisleri olduğu için onun tanımadığı insanların yanında çalışmasını istemez. Ümran, Savaş’tan kızının Adnan’ın şirketinde çalıştığını öğrenince endişelenmeye başlar.

Kardeş Çocuklar Dizisinin Şok Kararı İzleyenlerini Üzecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler