Ana SayfaKültür ve SanatFilmler'KAYHAN' Tv'de İlk Kez Yayınlanacak!

İlgili Postlar

‘KAYHAN’ Tv’de İlk Kez Yayınlanacak!

Başrollerini Şahan Gökbakar ve İrfan Kangı’nın paylaştığı, yönetmenliğini ise Togan Gökbakar’ın üstlendiği ‘Kayhan’ isimli komedi tarzındaki sinema filmi 9 şubat 2018’de vizyona girmişti. Tv 8 ekranlarında yayınlanan Türk Sinema filmlerine bir yenisi daha eklendi. ‘ Kayhan’ Tv’de ilk kez Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv 8 ekranlarında yayınlanacak. Detaylar haberimizde…

Şahan Gökbakar kimdir?

‘KAYHAN’ Tv’de İlk Kez Tv 8 ‘de Yayınlanacak!

İzleyicilere kahkaha dolu saatler geçirtecek olan ‘Kayhan’ Tv ‘de ilk kez yayınlanacak. Tv 8 ekranlarında ilk kez izleyici ile buluşacak olan film 4 Ekim Cuma günü saat 20:00’da ekranlarda olacak. Filmin yaş sınırı 13 yaş üzeri için uygundur. Şahan Gökbakar, Recep İvedik tiplemesinin serisini yapmış her seri büyük ilgi görmüş ve giye rekorları kırmıştı. Bu sefer Şahan Gökbahar’ı farklı bir tipleme ile ekranlara gelecek. Kayhan karakteri için Şahan Gökbakar, ‘Kayhan aslında bizler gibi. Hepimizin arzu ettiği beşikten mezara kadar dostlukların adamı’ demişti.

İrfan Kangı Kimdir?

KAYHAN FİLMİNİN KONUSU:

Kayhan çevresi tarafından temiz kalpliliği ve masumiyeti ile tanınan bir kişidir. Dostlukların adamı olan Kayhan, yıllar önce mezun olduğu okulun pilav günü etkinliğine katılmak için sabırsızlanmaktadır. Eski okul arkadaşlarını görecek olmanın heyecanı yaşayan ve bekleyen genç adam, o büyük gün geldiğinde kendisini bekleyen kötü bir süprizle karşılaşır.

Pilav gününde kendisine 98 yılının mezunları yıllığını verilir.  Yıllıkta kendisi hakkında dehşet veren yazıları okuyan Kayhan tam anlamıyla yıkıma uğrar. Yıllığı okudukça dost bildiği arkadaşlarının kendisinden nefret ettiğini anlar. Kayhan bu öğrendikleri karşısında yaşadığı şoku üzerinden attıktan sonra kendisinden nefret eden tüm dost bildiği arkadaşlarından tek tek intikam almaya karar verir.

KAYHAN 4 Ekim Cuma günü Tv 8 ekranlarında saat 20:00’da izleyicisi ile buluşacak.

Recep İvedik 6’nın Vizyon Tarihi Belli Oldu..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler