Ana SayfaDizilerAfili Aşk 17. Bölüm Fragmanı Yayında! Boşanma Konusu Rafa Kalkıyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 17. Bölüm Fragmanı Yayında! Boşanma Konusu Rafa Kalkıyor!

Afili Aşk merakla beklenen 16. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kerem, Ayşe ve Volkan üçlüsü Muhsin beyin çapkınlık yaptığını düşünerek takip ederler. Ancak durum çok farklıdır. Ceyda’nın eline geçen kozla Ayşe’yi tehdit edip boşanmaya zorlar. Ayşe’nin belgeyi imzalaması Kerem’i çok üzer. Çünkü o imzaladığı evrakı yırtıp atmıştır. Dizinin yeni bölüm fragmanında, ikilinin boşanma konusu rafa kalkıyor ve aşk itirafları havada uçuşuyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Boşanma Konusu Rafa Kalkıyor!

Afili Aşk 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Gonca’nın Kerem’in her şeyi onu kıskandırmak istediği için yaptığını söylemesiyle Ayşe kendisine gelir ve kendisinin de ondan boşanmak istemediğini söyler. Öte yandan Volkan’la dertleşen Kerem, Ayşe’yi sevdiğini itiraf eder. Volkan’ın Ayşe’nin sevdiğini itiraf etmesi için bir fikir gelir aklına. Ayşe ile Kerem, şişe çevirme oyunu oynar. Kerem, Ayşe’ye ilk aşık olduğu çocuğu sorar. Oda ilk aşık olduğu çocuğun kendisini öpen ilk çocuk olduğunu söyler. Kerem aldığı cevapla donar kalır.

İşte Afili Aşk 17. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/2IXpr9rZ1Tc

AFİLİ AŞK 16. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Muhsin bey Kerem’le Ayşe’ye Yelda’dan boşanmak istediğini söyler. Kerem, annesinin bu durumdan haberi olmadan onunla bir konuşma yapar. Babasının yeni ameliyat olduğunu onunla birlikte gezilere gitmesini söylerler ancak Yelda, Muhsin’in gideceği yerlere gitmek istemediğini söyler. Bir gün Muhsin’in yazdığı bir mesajı okuyan Yelda aldatıldığını düşünür. Bunun üzerine Kerem’de babasının yüklü miktarda şirketten para çektiğini öğrenince onu takip etmeye karar verir.

Kerem, Ayşe ve Volkan, Muhsin’i takip eder ve kapısında silahlı adamların olduğu bir çiftliğe girdiğini görürler. Volkan dışarıda bekler. Ayşe’yle Kerem, içeri girip Muhsin beyin bir kadınla atların olduğu yerde konuşmalarına şahit olurlar ama adamlar bunları yakalar. Volkan kalçasından vurulur. Son anda Ayşe’nin ve Kerem’in Muhsin beye seslenmesiyle adamların elinden kurtulurlar.

Muhsin aslında oraya at satın almaya gelmiştir. Yelda ise tüm bunlar olup biterken krizlere girer. Sakinleştiriciyi fazla içip Ayşe’nin annesiyle günlere bile katılır. Şirketteki kokteylde Ceyda, içkilerin yerini değiştirip Ayşe’nin sarhoş olmasını sağlar. Ayşe, sarhoş olunca Kerem’e karı koca olduklarını çok ta yakışıklı olduğunu itiraf eder hatta aynı yatakta yatarlar. Ertesi gün Volkan, Yelda’ya bulduğu kızı sevmediğini söylerken ağzından Muhsin beyin ondan boşanmak istediğini kaçırır. Ertesi gün Yelda, valizini alıp evi terk eder.

Afili Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceyda Kerem’le Ayşe’yi Boşanmaya Zorluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler