Ana SayfaDizilerAfili Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceyda Kerem'le Ayşe'yi Boşanmaya Zorluyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceyda Kerem’le Ayşe’yi Boşanmaya Zorluyor!

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Afili Aşk, merakla beklenen 16. yeni bölümüyle 2 Ekim Çarşamba günü izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Muhsin beyin Yelda hanımdan boşanmak istemesi ve ardından şirketten yüklü miktarda para çekmesi ortalığı karıştırıyor. Ceyda, Kerem’le Ayşe’yi sahte evliliklerini şirketin üst düzey yöneticilerine söylemekle tehdit edip ikiliyi boşanmaya zorluyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ceyda Kerem’le Ayşe’yi Boşanmaya Zorluyor!

Afili Aşk 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Muhsin bey şirketten yüklüce para çekiyor. Muhsin bey o kadar yüklü parayı ne yapacak? Ceyda ise ikilinin sahte evliliklerini yeni ortağı oldukları şirketin öğrenmesiyle neler olacağını söyleyip onları boşanmaya zorluyor. Ayşe’ye verdiği boşanma evrakını imzalamasını istiyor. Birbirlerine yakınlaşmaya başlayan Kerem’le Ayşe boşanma evrakını imzalayacaklar mı?

İşte Afili Aşk 16. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/QmnVaBRNP8E

AFİLİ AŞK 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, yakında Muhsin bey hatırlayınca olacakları düşünüp Ayşe bir an önce boşanmayı teklif eder. İçinden de Kerem’in kabul etmemesini bekler, Kerem’de Ayşe’nin boşanmaya bu kadar meraklı olmasının sebebinin yeni bir teklif almış olacağını tahmin eder. Ayşe’de dizi teklifi aldığını açıklamak zorunda kalır. Ajans, Ayşe’ye 26 bölümlük dizi teklifini aceleye getirip imzalatmak ister. Ayşe kabul eder ancak gizli kalmak şartıyla.

Ceyda, Erkut’u tekrar işe alabileceğini söyleyip şirkete çağırır. Erkut ağzından Ayşe’nin dizi teklifi imzaladığını kaçırır. Muhsin bey, kampa gitmek ister ama Yelda onunla gitmek istemez. Kerem’le Ayşe’yi ona göz kulak olması için Muhsin’in yanında gönderir. Ceyda, nerede kamp yaptıklarını öğrenip yanlarına gider. Orada ayağını burkma numarası yapar ama tutmaz. Bu sefer Ayşe ayağını burkar ve Kerem onu kucağına alır.

Bir de ikili aynı çadırda kalınca iyice kıskanan Ceyda, Ayşe’nin dizi teklifi imzaladığı haberini tüm ayrıntılarıyla yayınlanmasını sağlar. Sabah Ceyda, Muhsin beyinde yanında haberi şaşırmış gibi okur. Kerem bu duruma çok sinirlenir ancak Muhsin oğlunu yatıştırır. Muhsin, havuzun başına doğru gittiğinde bir şeyler hatırlamaya başlar. Kerem’le Ayşe’yi acilen eve çağırır. Her şeyi hatırladığını zanneden ikili korkarak gelirler. Muhsin, Yelda’dan ayrılmaya karar verdiğini açıklar.

Afili Aşk 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Kerem Ayşe’yi İkinci Kez Öpüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler