Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 16. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Selin Eylül'ün Kim Olduğunu...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 16. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Selin Eylül’ün Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Her Yerde Sen merakla beklenen 15. yeni bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Eylül şirkette yeni finans direktörü olarak çalışmaya başlar. Demir, Eylül’le konuşur ve kendisinden uzak durmasını söyler. Vedat’da Eylül’le konuşup kardeşini terk edip gittikten sonra çok üzdüğünü tekrar onu üzmesine izin vermeyeceğini hatta hayatında yeni biri olduğunu da söyler. Selin’in ise hiç bir şeyden haberi yoktur. Selin, Eylül’ün kim olduğunu öğrenecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Selin Eylül’ün Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Her Yede Sen 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eylül’de Demir’in birlikte olduğu kişinin kim olduğunu henüz öğrenememiştir. Şirkette aşk yasağının olduğunu öğrendikten sonra şirketten biri olabileceği ihtimalini düşünemez. Demir, içine kapanmaya başlar. Selin, Demir’in geçmişiyle ilgili yaşadığı olaylara kafasını taktığını zanneder. Demir, Selin’e Eylül’ün kim olduğunu anlatmaya karar ve onunla konuşmayı dener ama Selin, geçmişiyle ilgili üzücü olayları ona hatırlatmak istemez.

HER YERDE SEN 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şirkette Burak ve Demir’den sonra üçüncü bir patronun gelmesi çalışanları endişelendirir. Ama kızların Eylül hakkındaki ilk izlenimi olumlu yönde olur. Eylül onlara öğle yemeği ısmarlayıp kendisine sormak istedikleri soruları cevaplar hatta hediyeler verir. Selin’le Demir çok mutlu bir şekilde hayatlarına devam eder. Aralarında gizli kalmış bir sır kalmamıştır. Burak, Selin’le konuşurken onun çektiği fotoğraflarından bahseder.

Selin’de nereden fotoğraf çektiğini bildiğini sorduğunda. Doğum gününde odasını gördüğünü hatta oradan bir çok fotoğraf aldığını da itiraf eder. Burak, elinde fotoğrafların olduğu çantayı Demir’e teslim eder. Selin’de ondan bir şey saklamayacağına söz verdiği için olanları anlatır. Burak’ın kendisi üzerinden Demir’le uğraşmak istediğinin farkına varır. Hatta bu konuda Burak’ı uyarır.

Ayda, İbo, Selin ve Demir dörtlüsü yemeğe çıkarlar. Yemekte, şirkette Selin’e gelen çiçek ve çikolatalardan konu açılınca, Ayda Demir’le özel konuşmak ister ve o çiçekleri Selin’e kendilerinin gönderdiğini ama bundan Selin’in haberi olmadığını anlatır. Ayda Demir’in kızacağını zannederken tam tersi olur. Bir figüran tutup Selin’le yemeğe çıkaracaklarını söyleyince Demir kendisini tutamayıp gülmeye başlar.

Her Yerde Sen 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir Eylül’e Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler