Ana SayfaDizilerHercai 15. Bölüm Fragmanı Yayında! Zehra Reyhan'ı Geri İstiyor!

İlgili Postlar

Hercai 15. Bölüm Fragmanı Yayında! Zehra Reyhan’ı Geri İstiyor!

Atv ekranlarında yayınlanan cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Hercai 14. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hazar, kızı için ailesinin karşısında durmasına rağmen Reyhan gizlice evden çıkar ve Aslanbeyler konağına gider. Reyhan, iki aile arasındaki kan davasının bitmesi için Miran’la evlenmeyi kabul eder. Nikahları kıyılan Reyhan ve Miran’ın başka evde kalmalarını istemeyen Azize’nin onlara yeni bir tuzak kurar. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Zehra Reyhan’ı geri istiyor.

Cuma Dizileri 2019

Zehra Reyhan’ı Geri İstiyor!

Hercai 15. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Evleri kurşunlanan Miran’la Reyhan önlerine çıkan engellerle başa çıkıp mutlu olabilecekler mi? Zehra ise Şadoğlu erkeklerinden kızını bulup getirmelerini istiyor. Azat ise Reyhan’ı yanına alıp silah çekiyor. Azat, kime silah çekiyor. Bütün saldırıları yapan kişinin Azize olduğu ortaya çıkacak mı?

İşte Hercai 15. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1177693831380291586

HERCAİ 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Reyhan, Miran’la artık birlikte olamayacağını söylüyor. Ama sonradan fikrini değiştirip iki aile arasındaki kan davasının biteceğini de düşünüp evlenmeyi kabul ediyor. Reyhan, yüzünden oğluyla ayrı olan Cihan abisiyle restleşiyor. Hazar ise kızından razı olduğunu kendisi neyse kızının da o olduğunu, kendisi nerede yaşıyorsa kızının da orada yaşayacağını söylüyor. Miran’a yapılan saldırıyı Cihan’ın yaptığını zanneden Hazar, kardeşine inanmıyor.

Azize, Gönül’e öldü zannettiği kardeşini ona vereceğini söyleyerek boşanmaya razı ediyor. Reyhan, Aslanbeyler konağına gidiyor ve Miran’la nikahları kıyılacağı sırada Hazar geliyor. Kızına yapmaması için yalvarıyor ancak, Reyhan sevgisinin yaşadıklarının önüne geçtiğini söyleyip imzayı atıyor. Hazar gözyaşları içinde konaktan ayrılıyor. Reyhan’a Gönül’ün elbisesi verilince ortalık karışıyor.

Miran, Reyhan’ı alıp bundan sonra yaşayacakları yeni evlerine götürür. Ama ev kurşun yağmuruna tutulur. Miran’ın arabasına yapılan saldırıya yaptıran Azize, bu saldırıyı da yapmaları için adamlarına emir vermiştir. Reyhan’la Miran’ın ya kendilerinin konağa geri geleceğini, yada tabutlarının geleceğini söylen Azize, onların ayrı bir yuva kurmasına izin vermemeye kararlı. Öte yandan, Handan’ın konakta ajanının olduğunu bilen Azize, onun duyacağı şekilde Azat’ın öldürüleceğini söylüyor.

Hercai 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hazar Aslanbey Konağını Basıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler