Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 38. Bölüm Fragmanı Yayında! Demir Züleyha'dan Vaz Mı Geçiyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 38. Bölüm Fragmanı Yayında! Demir Züleyha’dan Vaz Mı Geçiyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi heyecanla beklenen 38. yeni bölümüyle 3 Ekim perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Züleyha, Yılmaz’la konuşmak için çiftlikten kaçar. Yılmaz, her şeyi öğrendiğini ona inanmadığı için kendisini affetmesini ister. Demir ise, hapisten kaçmak için kendini yaralar ve hastaneye kaldırılır. Oradan da kaçan Demir, Yılmaz’la Züleyha’yı konuşurken görür. Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni fragmanında; Demir’in Yılmaz’ı vurmaktan vazgeçmesi izleyenleri şaşırtacak. Demir Züleyha’dan vaz mı geçiyor.

Perşembe Dizileri 2019

Demir Züleyha’dan Vaz Mı Geçiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hapisten kaçan Demir, Züleyha ile Yılmaz’ın buluştuğu yeri bulup silahını Yılmaz’a doğrultur. Züleyha, Yılmaz’ın önüne geçip onu korumaya çalışır. Demir ise Züleyha’nın Yılmaz’ı koruyacak kadar seviyorsa onunla gitmesini söyler. Demir Adnan’ı da alıp yurt dışına mı kaçacak? Yılmaz’la Züleyha şimdi ne yapacak?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 38. bölüm fragamanı…

https://twitter.com/i/status/1177672942622314497

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Jandarmalar gelip Demir’i Cengaver’i öldürmekten tutuklar. Şermin’in de Demir’in vurduğunu söylemesiyle idam cezasıyla yargılanır. Yılmaz, babasını yanlışlıkla vurduğunu itiraf edip o da hapse atılır. İkili aynı koğuşa düşünce kavga ederler. Demir, Cengaver’i öldürdüğünü zannettiği için Yılmaz’ın üzerine saldırdığını zanneder ama Yılmaz, Züleyha’ya yaptıkları için saldırır. İkisi de hücre cezası alır.

Yılmaz yan hücreden, Züleyha’nın yazdığı mektubu okuduğunu, çıkar çıkmaz Züleyha’yla konuşacağını onuda, her şeyini de elinden alacağını haykırır. Hünkar’ı öldürmeye çalışırken babasını vurduğunu da söyler. Mektup meselesini öğrenen Hünkar, Züleyha’yı yalnız hiç bir yere göndermez. Züleyha artık dayanamayıp Hünkar’a anne demeyeceğini başlarına ne geldiyse hak ettiklerini söyler. Yılmaz, çıkıp küçük konağı yeniden yaptırmaya başlar.

Bunu gören Gaffur’a orayı yaptırıp kendisinin oturacağını söyler. Gaffur, hemen Demir’e durumu yetiştirir. Bunu duyan Demir, birde idam cezasıyla yargılanacağını öğrenince annesine pasaportlarını hazırlamasını hapisten kaçıp Berlin’e gideceğini söyler. Hapiste kendisini şişleyen Demir, hastaneye kaldırılır. Yılmaz, Gülten’den Züleyha’yla görüşmek için yardım ister. Züleyha, çiftlikten kaçıp Yılmaz’la buluşur. Yılmaz, her şeyi öğrendiğini ona inanmadığı için kendisini af etmesini ister. O sırada Demir, Züleyha diye seslenir.

Bir Zamanlar Çukurova 38. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Züleyha İle Yılmaz Demir’e Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler