Ana SayfaDizilerKuzgun 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kuzgun Neye Uğradığını Anlayamıyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kuzgun Neye Uğradığını Anlayamıyor!

Star Tv’nin bomba dizilerinden Kuzgun 19. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Kuzgun, evde annesini baygın bir şekilde bulur. Neşe’nin de yerden bir mektup alıp çantasına koyduğunu görür. Güneş, mahalledeki saldırıda ayağından yaralanıyor ve Kuzgun’un evinde kalıyor. Neşe, Ferman’dan Güneş’in tavırlarının değiştiğini onun kimlerle birlikte olduğunu öğrenmesini istiyor. Güneş, Kuzgun’a aşık olduğunu Ferman’ın yeğeni olduğunu söyleyip onu öpüyor. Kuzgun neye uğradığını anlayamıyor ve Dila ile Ferman’ı görüyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Neye Uğradığını Anlayamıyor!

Kuzgun, annesine mektubu gördüğünü içinde neler yazdığını soruyor ve soruları cevapsız kalıyor. Mektupta, Yusuf’un başka bir oğlu olduğunu onun da Ferman olduğunu öğrenen Meryem, kimseye bunu söylemeyeceğine Neşe’ye söz veriyor. Neşe, Meryem’e anlatacağı başka şeyler olduğunu da söylüyor. Ferman’ın bile bilmediği bu sırrın detaylarını konuşmak için Neşe Meryem’le buluşuyor.

KUZGUN 19. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dila’nın mahallede olduğu ve bir kaç aile ile konuştuğu Kuzgun’un kulağına gelir. Onun yanına giderken mahalleyi silahlı adamlar basar ve sağa sola ateş ederler. Güneş, bacağından kurşunla yaralanır. Kuzgun önce onu hastaneye götürür. Daha sonra eve getirip annesine teslim eder. Kuzgun’a aşık olan Güneş onu hayranlıkla izler. Neşe, Ferman’a çocukken verdiği kurşunu ona vererek, Kuzgun’dan uzak durmasını söyler.

Ferman çocukken Yusuf’un öz babası olduğunu bilmeden öldürmüştür. Dila’dan da Kuzgun’dan da uzak durmasını ister ama Ferman’ın Dila’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Dila, Kuzgun’la çocukken gittikleri ağacın altına gider. Kuzgun’da oraya gelince gitmeye çalışır ama Kuzgun ona kaçmamasını söylediğinde döner. Kuzgun, Dila’ya beyninin onu istemediğini ama kalbinin öyle söylemediğini, Ferman’la evlenmek için bir neden göstermesini söylediğinde. Onun kendisinin hayatını kurtardığını söyler.

Kuzgun, babasının mezarını açtırır ve mezarda yatan kişinin babası olduğunu anlar. Ama babasının kazada değil vurularak öldürüldüğü ortaya çıkar. Neşe’de Meryem’le buluşur. Kumru onları takip eder. Ferman’ın çocukken Yusuf’u babası olduğunu bilmeden öldürdüğünü, onun için bu sırrı kimseye söylememelerini gerektiğini söyler. O ayrıldıktan sonra Kumru annesinin yanına gidip kendisine neler olduğunu anlatmasını ister. Bu arada, Kartal’la Seda’nın gizlice görüştüğünü Şermin görür.

Neşe, Ferman’a Güneş’in tavırlarının ve giyim tarzının değişmesinden şüphelendiğini hayatında biri olduğundan şüphelendiğini söyler. Ferman, araştırmasını yapar ve Güneş’in sürekli Kuzgun’un çevresinde olduğunu öğrenir. Dila, Güneş’i uyarmak için arar ama ulaşamaz. Güneş, Kuzgun’la konuşmak istediğini söyler. Ona, Ferman’ın yeğeni olduğunu onu merak ettiği için geldiğini ama aşık olduğunu söyleyip öper. Kuzgun onu iter ama kafasını çevirdiğinde Dila ile Ferman’ı görür.

Kuzgun 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Güneş İle Kuzgun’u Gören Dila Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler