Ana SayfaDizilerKuzgun 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Güneş İle Kuzgun'u Gören Dila Ne...

İlgili Postlar

Kuzgun 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Güneş İle Kuzgun’u Gören Dila Ne Yapacak?

Star Tv ekranlarının gözde dizilerinden Kuzgun merakla beklenen 19. yeni bölümü ile 2 Ekim Çarşamba günü izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde, Kuzgun annesinin bayılmasına neden olan mektubun peşine düşecek. Öte yandan Ferman’ın yeğeni olan Güneş kimliğini saklayıp Kuzgun’a yakınlaşacak ve ona ilanı aşk edip onu öpecek. O sırada Dila onları geriden izleyecek. Güneş ile Kuzgun’u gören Dila ne yapacak?

Çarşamba Dizileri 2019

Güneş İle Kuzgun’u Gören Dila Ne Yapacak?

Kuzgun 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzgun, Dila ile karşı karşıya gelip. Kafasını gösterip orasının kendisini sevemeyeceğini söylediğini ama kalbinin ne söylediğini soruyor. Ferman teyzesine, Dila’dan vazgeçmeyeceğini onu eceline bile teslim etmediğini Kuzgun’a hiç bırakmayacağını söyler. Mahalle bir birine girer. Dila, kavgayı ayırmaya çalışır. Bu arada Güneş, Kuzgun’a bir şeyi itiraf edemediğini söyleyip onu öper. Dila ise onları görür. Kuzgun, Güneş’i ittiğinde ise gözü Dila’ya takılır.

İşte Kuzgun 19. bölüm 2. fragmanı…

KUZGUN 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Dila, Kuzgun’la görüşmeye gider ancak kimse mahallede onun adresini vermez aynı yolda dönüp durur. Sonunda Kuzgun’a ulaşır ve bu yaptığından vazgeçmesini söyler. Kuzgun’un, mahalle için göğüs gerdiği geri dönüşüm projesi için harfiyat şirketleriyle görüşür ancak hiç bir şirket onunla çalışmak istemez.

Kuzgun, ne pahasına olursa olsun  yeni bir  harfiyat şirketi kurmaya karar verir. Tüm kapıları Ferman’ın kapattığından emin olduğu için tüm risklere rağmen şirketi kurar. Güneş’in birine aşık olduğunu ailesiyle yemeğe davet edildiğini öğrenen Dila onu takip eder ve Kuzgun’un evine gittiğini öğrenir.

Kapıdan onların ne kadar mutlu bir şekilde yemek yemelerini seyrederken, Kuzgun Dila’yı görür. Dila, mahalleyi gezdiğini söylese de Kuzgun, onu kıskandığını anlar. Ferman ise bir an evvel Dila ile evlenmek ister. Olacaklardan korkan Ferman’ın teyzesi ablasının oğluna bıraktığı mektubu

Meryem hanıma vermeye karar verir. Meryem’in kapısını çalıp ölen kocasıyla ilgili önemli bir konuyla konuşmak istediğini söyler. Meyrem’e okuduğu mektuptaki yazanları kimseye söylemeyeceği konusunda söz aldıktan sonra mektubu ona verir. Meryem’in ölen kocasının başka kadından olma oğlunun Ferman olduğu yazıyordur. Meryem mektubu okuyunca bayılır. Kapıdan Kuzgun girer yerde

 Kuzgun 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzgun Mektupta Yazanları Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler