Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha'nın Seçimi Ne Olacak?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha’nın Seçimi Ne Olacak?

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 38. yeni bölümüyle 3 ekim perşembe günü ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Züleyha için tam bir dönüm noktası olacak. Demir, hapishaneden kaçıp aşklarına engel olduğu iki aşığı yakalar. Ama Züleyha’nın Yılmaz’a kendisini siper ettiğini görünce, ona siper edecek kadar seviyorsa onunla gidebileceğini söyler. Züleyha’nın seçimi ne olacak? Yılmaz’dan mı yana yoksa çocuğu elinde olan Demir’den mi yana olacak?

Perşembe Dizileri 2019

Züleyha’nın Seçimi Ne Olacak?

Bir Zamanlar Çukurova 38. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, artık Züleyha’yı durdurmaya gücü olmadığını, onun kendisininden vazgeçse bile kendisinin ondan vazgeçmeye gücü olmadığını söyler. Demir, kaçmaya çalışırken yakalanır. Fekeli, Yılmaz’ın düşünerek hareket etmesini arkasında yeni evlendiği masum bur karısının olduğunu söyler. Yılmaz, Züleyha’nın çocuğu ve karnındaki çocuğuyla birlikte kabul edeceğini söyler. Züleyha’nın önüne konak çalışanları engel kurar.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 38. bölüm 2. fragmanı…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Jandarmalar gelip Demir’i Cengaver’i öldürmekten tutuklar. Şermin’in de Demir’in vurduğunu söylemesiyle idam cezasıyla yargılanır. Yılmaz, babasını yanlışlıkla vurduğunu itiraf edip o da hapse atılır. İkili aynı koğuşa düşünce kavga ederler. Demir, Cengaver’i öldürdüğünü zannettiği için Yılmaz’ın üzerine saldırdığını zanneder ama Yılmaz, Züleyha’ya yaptıkları için saldırır. İkisi de hücre cezası alır.

Yılmaz yan hücreden, Züleyha’nın yazdığı mektubu okuduğunu, çıkar çıkmaz Züleyha’yla konuşacağını onuda, her şeyini de elinden alacağını haykırır. Hünkar’ı öldürmeye çalışırken babasını vurduğunu da söyler. Mektup meselesini öğrenen Hünkar, Züleyha’yı yalnız hiç bir yere göndermez. Züleyha artık dayanamayıp Hünkar’a anne demeyeceğini başlarına ne geldiyse hak ettiklerini söyler. Yılmaz, çıkıp küçük konağı yeniden yaptırmaya başlar.

Bunu gören Gaffur’a orayı yaptırıp kendisinin oturacağını söyler. Gaffur, hemen Demir’e durumu yetiştirir. Bunu duyan Demir, birde idam cezasıyla yargılanacağını öğrenince annesine pasaportlarını hazırlamasını hapisten kaçıp Berlin’e gideceğini söyler. Hapiste kendisini şişleyen Demir, hastaneye kaldırılır. Yılmaz, Gülten’den Züleyha’yla görüşmek için yardım ister. Züleyha, çiftlikten kaçıp Yılmaz’la buluşur. Yılmaz, her şeyi öğrendiğini ona inanmadığı için kendisini af etmesini ister. O sırada Demir, Züleyha diye seslenir.

Bir Zamanlar Çukurova 38. Bölüm Fragmanı Yayında! Demir Züleyha’dan Vaz Mı Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler