Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aliço Yamaç'tan Yardım İstiyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aliço Yamaç’tan Yardım İstiyor!

Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni Çukur dizisi 3. sezon 3. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Azer’in kız kardeşi öldükten sonra Timsah, Yamaç’ın kendisine yapacaklarından korkup önlem alıyor. Onu öldürdüğünü zanneden Yamaç, son hedefindeki Efsun’u öldürmeyi başaracak mı? Çukur dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Aliço Yamaç’tan kendisini kurtarması için yardım istiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aliço Yamaç’tan Yardım İstiyor!

Çukur dizisi 3. sezon 4. bölümden ilk sahne yayınlandı.Tanıtımda; Aliço, bir fırsatını bularak Yamaç’ı arıyor ve kendisini gelip almasını söylüyor. Başkaları anlamasın diye şifreli bir şekilde ona olanları anlatıyor. Birileri gelse bile mesajını ona iletiyor. Yamaç, Aliço’nun yardım çağrısını anlayıp onu kurtarabilecek mi?

İşte Çukur dizisi 3. sezon 4. bölüm ilk sahne…

ÇUKUR 3. SEZON 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azer’in kız kardeşinin gelinlikler içinde yatan cansız bedenine, annesi ağıtlar döküp takılarını göz yaşları içinde diziyor. Timsah’ın gözü ise kendisine doğrultulacak silahı arar. Sıranın kendisinde olduğunu anlar. Kendince güvenli bir yere gidip en sevdiği müziği açıp dans etmeye başlar. Akın, Azer’in öldürülmediğini öğrenir ve Yamaç’a bel bağlamayacağını anlar. Başka planlar yapmaya başlar.

Timsah, Yamaç’ın kendisini bulmaması için saklanır, Ancak, Yamaç içeri girmeyi başarır. Yamaç Timsah’ı vurur ve babasının tesbihini de oraya bırakır. Çelik yelek giyen Timsah ölmez.  Aliço’nun babası onu hapseder ve yeni çalışmalara başlar. Kaçmaya çalışan Aliço bir türlü başarılı olamaz. Akın, kendi adamlarına kendisini dövdürüp yaralı bir şekilde eve gelir ve Karaca’dan kendisine yarım etmesini ister. Efsun, akıl hastanesinde yatan kendinde olmayan Yücel’in yanına giderek onunla konuşur. .Babasının aslında nasıl biri olduğunu onu nasıl öldürdüklerini, ama yanlış kişiyi öldürüp gömdüklerini bir bir anlatır.

Efsun odadan çıktıktan sonra Yücel parmağını oynatır. Yamaç, Efsun’un karşısına çıkar ve silahını çeker. Efsun, Yamaç’a masallar anlatmaya başlar ve etkisi altına almayı başarır. Vartolu gittiği hapishanede işkenceler görür ve hücreye kapatılır. Karanlık odada gözlerini yumarak ölen babasından bir masal anlatmasını ister. Vartolu babasından dinlediği masalla uyur. Akın, Timsah ile işbirliği yapıp Yamaç’a tuzak kurar, Yamaç’ın arabasına ateş ederler ve araba yuvarlanıp ateş alır. Bu dakikaları Akın, Azer’e izletir.

Çukur 3. Sezon 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Efsun’u Öldürebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler